2777
2789
عنوان

عاشق شدین؟

60 بازدید | 46 پست

من احساس میکنم عاشق شدم ..نمیدونم البته اسمش چیه فقط اینو میدونم که اگه باهاش حرف نمیزنم حالم بده یه دختر نزدیکش میشه عصبی میشم ..چیکار میشه کرد..اصلا خوبه یا بده؟سردرگمم هیچی نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به هر چی عشقه....شدم ولی کاش نمیشدم...دخترو چه به عشق و عاشقی 

اخه مگه زندگی میسره بی عشق؟؟؟حس خوبی دارم که یکیو اندازه خودم دوس دارم حتی اگه دوسم نداشته باشه ..میتونم این حسو تا سالها تو قلبم نگه دارم بدون اینکه بفهمه😞شما چرا ناراحتی؟

چون اگ نخواد ت رو خیلی اذیت میشی آها سنت خبه،اگ میتونی ی جور بفهم ک حسش چیه نسبت بهت فامیلته؟

نه همکلاسمه تو دانشگاه..نمیدونم به نظر شما اینا چیه؟بیشتر اتفاقتاشو برام تعریف میکنه از زندگیش گفته..اما میگه منو تو رفیقیم میگه کسی‌اندازه تو مهربون نیست..اما دیشب گفت منو معتاد کردی به حرف زدن این بده..نمیخوام تو اذیت شی وابسته شی ..یه سری چیزای این مدلی..نیدونم تو رابطه نیست اما نمیدونم واقعاا حسش چیه..بضی وقتا فک میکنم منو مثل یه دوست میبینه اما بضی وقتا نه نیمدونم گیجم