2777
2789
عنوان

عاشق شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 60 بازدید | 46 پست
اخه مگه زندگی میسره بی عشق؟؟؟حس خوبی دارم که یکیو اندازه خودم دوس دارم حتی اگه دوسم نداشته باشه ..می ...

میدونی با تمام وجود میفهمم چی میگی...چند سال عاشق پسری از اشناهامون بودم مخفیانه طور....دیوونش بودم اما توان اعتراف نداشتم...میدونستم اعتراف کنم کل فامیلو باخبر میکنه آبروم میره...دو هفته پیشم خبر نامزدیش اومد ...من موندم و یه قلب خاکستر شده...یه زندگی که شب و روزش رو گریه کردم...برا همین میگم عاشقی برا دختر خوب نیست...چون اکثرا مثل من شهامت اعتراف ندارن و با چشمای خودشون ازدواج عشقشونو با دختر دیگه ای شاهد میشن 😔

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث دوستی براش ن بیشتر  بهتره ازش دور شی

ولی دیشب غیر مستقیم میگفت نمیتونم باهات حرف نزنم..اخه مگه میشه دوستی اینجوری باشه؟یجورایی خودشم وابسته شده..هر شب میاد برای حرف زدن

امیدوارم که دو طرفه باشه و بهش برسی ولی اگه دیدی ی طرفس و جفت و جور‌نیس باهات فقط برو  نمون ک ...

ینی مرد هم با عشق یه طرفه اینقد نابود میشه یا فقط دختره که اینقد اسیب پذیره؟؟