من احساس میکنم عاشق شدم ..نمیدونم البته اسمش چیه فقط اینو میدونم که اگه باهاش حرف نمیزنم حالم بده یه دختر نزدیکش میشه عصبی میشم ..چیکار میشه کرد..اصلا خوبه یا بده؟سردرگمم هیچی نمیفهمم
اخه مگه زندگی میسره بی عشق؟؟؟حس خوبی دارم که یکیو اندازه خودم دوس دارم حتی اگه دوسم نداشته باشه ..می ...
میدونی با تمام وجود میفهمم چی میگی...چند سال عاشق پسری از اشناهامون بودم مخفیانه طور....دیوونش بودم اما توان اعتراف نداشتم...میدونستم اعتراف کنم کل فامیلو باخبر میکنه آبروم میره...دو هفته پیشم خبر نامزدیش اومد ...من موندم و یه قلب خاکستر شده...یه زندگی که شب و روزش رو گریه کردم...برا همین میگم عاشقی برا دختر خوب نیست...چون اکثرا مثل من شهامت اعتراف ندارن و با چشمای خودشون ازدواج عشقشونو با دختر دیگه ای شاهد میشن 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!