درسته کسی استفاده کرده ؟ برا ریزش مو ؟ حدود ۴۰ دیقه رو گاز بود رنگشم آبی .
اینو تا چندروز میشه نگه داشت . یک قابلمه س 🤐
گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂 ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به، غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮♂️👮♂️👮♂️
شامپو میشه چطور فقط نرم میکنه و زبری مو رو میگیره؟
اونو اخر سر بعد شامپو میریزم رو سرم ۵ تا ۱۰ دقیق میمونه بعد با اب میشورم خیلی نرم میشه مو
لایک نکن. خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد، باید به چپت باشد و کاریت نباشد😂 ز تمام بودنی ها تو همین، از ان من باش که به، غیر با تو بودن دلم، ارزو ندارد. دوست دارم مرد نظامی من💜💜💜👮♂️👮♂️👮♂️
آره یه حالت لزج مانند پیدا میکنه، ولی اینطوری سخته برو شامپو دستازشو بخر آماده هس
از کجا
گیرم که خلق را به طریقی فریفتی با دست انتقام طبیعت چه میکنی ؟؟! ■■■۲۵/بهمن /۱۴۰۳ ■■■ولنتاین ■■■ ۱۸/بهمن /۱۴۰۴ پایان ●●● و تو اما اخرین اعتماد من از دوست داشتن یک آدم بودی....