2777
2789

لاک تلخ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دختر من استرس خاصی نداشت عادت کرده بود گفتم بخوری میبرن عمل میکنن شکمتو چندبار که میبرد دهنش میگفتم دیگه ازسرش افتاد

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

علت یابی کن

حتماااااا یچی عصبی استرسی مضطربش کرده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منم ناخن می‌جویدم دیدم دخترم الگو برداشته یک سال و نیمه س اونم ناخن می‌جوید ترک کردم اونم دیگه تکرار نمیکنه دو رو بریات اینمارو نمیکنن؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

با شوهرت پیشش دعوا می کنین؟

بچه منم می جوئه.صبر زرد زدم فعلا خیلییییی کمتر شده.

از استرسه

شوهرم بیش از حد نفهم و دیوثه.واقعا از دستش حرصم گرفته.میگم پیش بچه بحث نکنیم.اینو نقطه ضعفم کرده همش بحث میکنه و صداشو میاره بالا.چوبشم میره تو چشم بچه خودش!!!!!!!!!!

خیلی خیلی ترسوعه حتی از سکوتم میترسه انقد ترسوعه تا حالا هیچ خرابکاری نکرده

ترس تنها نیس هرچی هس مضطربش کرده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.