2777
2789

خانوما خواهرم سی و هفت سالشه چهار سال واژینسموس داشت الان ی ماهه مشکلش حل شد و همین ماه هم زنگ زد گفت بی بی چکش مثبت شده من خیلی خوشحال شدم .خیلی برا خودمو بچم زحمت کشید و خیلی دوست داره بچه دار بشه .تا اینکه سه روز پیش تست داد پنج هزار بوده امروز تست داد گفتن سه هزار هست .الان بهم زن زد گفت خیلی ناراحت شدم البته ب او چیز بدی نگفتم چون نمی‌خواستم تو دلش خالی بشه .ینی ممکنه بارداریش پوچ بوده باشه ؟ کسی اگه تجربه افت بتا داشته میشه بگه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
تجربه نداشتم  ولی...از خدا بهترین هارو آرزو میکنم براتون

ممنون عزیزم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم فقط ایشالله که اتفاقی نیفته دلش نشکنه 

البته امیدوار باشید که تا مشکلش حل شده همون ماه باردار شده پس راحت تر باز حامله میشه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
نمیدونم فقط ایشالله که اتفاقی نیفته دلش نشکنه  البته امیدوار باشید که تا مشکلش حل شده همون ماه ...

ممنونم عزیزم ‌‌‌‌‌‌‌ان شاءلله