2777
2789
عنوان

یه باهوش بیاد❤😍

85 بازدید | 20 پست

من پنج هفته و یک روزمه سنو که رفتم تاریخ زایمانمو نداد یه باهوش بگه چه تاریخی زایمان منه؟سنوگرافی بهم نداد تاریخ زایمانو

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی

تابستون

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما همونی نیستی ک عقدی؟!

خب اره

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
تابستون

خب چه ماهی تیر مرداد شهریور چی

خب چه ماهی تیر مرداد شهریور چی

ب تیرهم شایدنکشه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
از باهوشام کاری برنمیاد😂چون معلوم نی کی ب دنیا میاد

خب بارداری ۳۹هفتس دیگه

روز اول آخرین پریودیتو بگو

۱۷مهر

یعنی قبل عقد باردار شدی؟چون یکماهم نیس ک عقد کردی😐درجریان تاپیکات هستم

عزیزم من هزاربار تو سایت گفتم هزاربار هزاربار گفتم مثل اینکه قبل از عقد باردار شدم ولی بعد از عقد فهمیدم

من۶هفتمه تازیخ زایمانم ۲۵تیر میشه

واسه شما احتمالا ۳۰تیر یا۲مردادباشه 

البته ممکنه بچه۳۸هفته دنیابیاد

بچه اولم که۳۸هفته دنیااومد.

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
۱۷مهر

وای دقیقا مثل من

ولی من ۶هفتمه که🤔

البته هنوز سونو نرفتم بهداشت گفت ۶هفتمه

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑