2777
2789
عنوان

یه باهوش بیاد❤😍

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 20 پست
من۶هفتمه تازیخ زایمانم ۲۵تیر میشه واسه شما احتمالا ۳۰تیر یا۲مردادباشه  البته ممکنه بچه۳۸هفته ...

من هنوز نمیدونم سزارین کنم یا طبیعی بنظر شما کدوم بهتره؟

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
من هنوز نمیدونم سزارین کنم یا طبیعی بنظر شما کدوم بهتره؟

من تجربه طبیعی دارم خیلی دردش زیاده ولی باورکن همین که بجه دنیامیاد انگار نه انگار اتفاقی افتاده همون روز مرخص شدم رفتم دوش گرفتم کارای بچمو خودم انجام دادم حالم خیلی خوب بود.

دومی هم خدابخواد طبیعی میارم

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه طبیعی دارم خیلی دردش زیاده ولی باورکن همین که بجه دنیامیاد انگار نه انگار اتفاقی افتاده همو ...

یعنی طبیعی باشه بهترع؟

همـسرم👩‍❤️‍👨✨تو بگو جون میخوای میدم بهت❤🌸تو فقط باش😍بین ما دوتا یه وروجکم هست  تـــو دلی مامانی که زود زود میاد پیش منو بابایی
یعنی طبیعی باشه بهترع؟

آره معلومه که بهتره اگه آستانه تحملت بالاست طبیعی خوبه

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
آره معلومه که بهتره اگه آستانه تحملت بالاست طبیعی خوبه

پس طبیعی زایمان میکنم😍😊

عزیزم من هزاربار تو سایت گفتم هزاربار هزاربار گفتم مثل اینکه قبل از عقد باردار شدم ولی بعد از عقد فه ...

قبل عقد باردار شدی هول بودی ترسیدی مرده فرار کنه !!!!! یا فریبت داد شرعی

برای حاجتم صلوات بفرستید           ممنون  لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم