2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210985 بازدید | 602 پست
سلام عزیزم میشه بگی تا چند وقت گن پوشیدی؟

سلام .من هنوز چهل روز نیست عمل کردم تا سه ماه باید گن بپوشم .البته بعضی دکترا میگن دوماه .هفته ی اولم تا دراوردن درن باید شکم بند ببندی بعد دراوردن درن دیگه گن و باید بپوشی و برای من که عضلاتم خیلی فاصله داشتم باید تا یک ماه روی گنم شکم بند هم میبستم که دوهفته بیشتر دووم نیاوردم فقط گن میندم .کم کم که ورمت میخوابه هی باید گن رو هم تنگ کنی .

تو پیج دکترم نوشته بود ازماه اول لیزر رو برای رد بخیه شروع کنید .ولی من دارم پماد ترمیم کننده میزنم .تردید دارم برای لیزر .چون پوستمم سبزه س احتمالش هست خوب جواب نگیرم .گرچه این بخیه ماندگاره مگه کسی پوست خیلی خوبی داشته باشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .من هنوز چهل روز نیست عمل کردم تا سه ماه باید گن بپوشم .البته بعضی دکترا میگن دوماه .هفته ی اول ...

من تقریبا ۸ هفتس عمل کردم تغییر سایز نداشتم و گنم رو مخمه مخصوصا وقتی عادت ماهانه میشم 🤦‍♀️ ممنونم از پاسخت عزیز دلم

تو پیج دکترم نوشته بود ازماه اول لیزر رو برای رد بخیه شروع کنید .ولی من دارم پماد ترمیم کننده میزنم ...

من اصلا حوصله ی سوزشش رو ندارم شما ترمیم کننده چی میزنی؟ و اینکه زیر گن چطور میزنی که به گن نماله؟

منم شکمم خیلی گندش نسب ب هیکلم🥲🥲🥲 لصن سفته سه لایه رو هم افتاده🥲🥲 نمیدونم چطور آبش کنم

کلا ۶۷ کیلوام معمولی ام اماااا شکمم اعصابمو خورد کرده حالا خوبه ۲۱ سالمه وضعم اینه👀👀

خوش به حالتون چقدر شجاعین☹️ 

والا من روده ام زخمه یه هفته بیمارستان بودم الان افسردگی گرفتم از زندگی افتادم 

اصلا حاظر نیستم برای خوشگلی برم بیمارستان و دکتر 

واقعا خوش به حال شماها 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

آخی مبارکه ایشالا عالی تربشه😍اگه اشتباه نکنم میگن ورمش ۱سال طول میکشه

دنده هاتم برداشتی یا نه؟

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
خب چه فایده عزیزم 6ماه دیگه دوباره ادم چاق میشه مگر اینکه ورزش حرفه ای انجام بده

اگه دنده هارو برداری اصلااا دیگه چاق نمیشی بقیه جاها چاق میشه ولی شکم وپهلو اصلا

من از نزدیکام انجام دادن کمر وپهلوشون بااینکه رون و بازوهای پری دارن همونجور باریکه باریکه

البته خب عمل پرریسکی هست 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
دنده ها یعنی کجا میشه؟

دنده های شکمت دیگه فکر کنم یه دونشو برمیدارن دیگه شکم وپهلو بزرگ نمیشه

بخوای حتی زایمانم کنی دیگه نمیشه

الان عکساشو تو نت دیدم خیلی اندام کاریکاتور میشه که

خوب اونا که باسنشون وسینشونو خیلی بزرگ میکنن بد میشه

اندام برزیلی میگن

سلیقه ای دیگه

سلام عزیز مبارکت باشه اندام جدید منم دوماه دیگه عمل دارم ابدو و لیپو شکم و پشت و پهلو

شما چربی احشایی نداشتی؟آخه دکترها جدیدا میگن تالاغر نکنین عمل نمیکنیم عمل با چربی احشایی قشنگ نمیشه و احتمال نکروز بالا میره.شما اطلاعی داری؟