2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل ابدو و لیپو

| مشاهده متن کامل بحث + 210975 بازدید | 602 پست

به نظر شما من که هشت روزه عمل ابدو انجام دادم اگر رعایت غذایی نکنم شکمم تخت نمیشه ؟من اصلا چاق نیستم وفقط عضلاتم خیلی زیاد فاصله افتاده بود و شکمم بیرون زده بود .اخه پ ر ی و د شدم میل به شیرینی دارم مدام نان شیرینی میخورم .😟

به نظر شما من که هشت روزه عمل ابدو انجام دادم اگر رعایت غذایی نکنم شکمم تخت نمیشه ؟من اصلا چاق نیستم ...

اول اینکه معده بزرگ میشه دوم اینکه وقتی چاق میشی چربی به شکل نا مرتب پخش میشه تو بدن قلمبه سلمبه میشی به اصلاح باید رعایت کنی 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من اصلا نمیتونم قزن گنمو ببندم اون قسمتی که میخوره زیر لباس زیر .عادت به پوشیدن لباس زیر توخونه ندارم .سریع دچار عفونت میشم .شماهایی که گن ابدومینو میبیندید چیکار میکنید .

بچه ها من اصلا نمیتونم قزن گنمو ببندم اون قسمتی که میخوره زیر لباس زیر .عادت به پوشیدن لباس زیر توخو ...

یعنی چطور نمی تونی ببندی اذیت میشی 

من زیرش یه تاپ نخی میپوشیدم چون به جنسش حساسیت داشتم هم خارش میگرفتم هم کل پوستم قرمز شذه بود دکترم بهم قرص ضد حساسیت داد 

قزنش هم همسرم برام میبست

یعنی چطور نمی تونی ببندی اذیت میشی  من زیرش یه تاپ نخی میپوشیدم چون به جنسش حساسیت داشتم هم خا ...

نه عزیزم منظورم خود گن نیست من مشکلی باخود گن ندارم قسمت بکینی که باید ش ور ت بپوشی واون قزن ها رو ببندی اون قسمت و نمیتونم ببندم 

نه عزیزم منظورم خود گن نیست من مشکلی باخود گن ندارم قسمت بکینی که باید ش ور ت بپوشی واون قزن ها رو ب ...

اگه بالا نمیره نبند 

من گن موقع زایمانم اینطوری بود اصللا نمی بستم

لیپو خیلیییی عمل سختیه

منم تجربه مشابه شما رو داشتم

من پیش بهترین دکتر لیپو تو یزد انجام دادم دکتر منصور سعادتی

ولی خب عوارضش طبیعی هست دیگه باید تحمل کنی یه بینی عمل می کنی هم کلی استراحت داره چه برسه به این

الان ۱ سال ازعملم میگذره شکمم صاف و سفت شده 

سبک زندگیمم درسته