2777
2789
عنوان

برادرشوهرم میخاد بره خواستگاری دختری ک با شوهرم دوست بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 125 پست

عزیزم برو یکم قربتی بازی در بیار 

یعنی که چه 

زندایی من برای اینکه اون یکی داییم که میشه برادر شوهرش میخاست یه زن بگیره که خوشگل بود قیامت ب پا کرد 

همه گرخیدیم 

برو بزن نابودشون کن 

وگرنه زندگیت بدجور خراب میشه 

دختره معلومه بی صاحابه 

زندگیتو بهم میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو که نمیتونی بگی برادرشوهرت با کی ازدواج بکنه با کی نکنه اما از طرفی ام تو شرایط بدی هستی خدا بهت صبر بده با این جاری که اصلا فکرنکنم خوب باشه

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
واقعا انگار براشون مهم نیس . شوهرم گفته بهشون نه این مورد مناسبی نیس مادرش گفته نه خیلیم خوبه 

بره رک بگه این بمن پا میداد کجاش خوبه

خاک تو سر مادرشوهرت

اینجوری زندگی دوتا پسرشو زهر میکنه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

تو به شوهرت اعتماد داشتی که باهاش ازدواج کردی دیگه...

اینم واقعا چیزی نیست که بتونی کاریش کنی 

دو نفر دیگه دارن ازدواج می کنن نمی شه شما یهو بگی نکنین

وضعیت بدیه ولی من باشم زیاد به روم نمیارم که ضعیف هم ب نظر نیام

اگه شما مسئله رو بزرگ کنی برا شوهرتم بزرگ می شه و اگه کوچیکش کنی برای اونم کوچیک می شه

ولی اگرررر برادرشوهرت ادم منطقیعیه و باهاش رابطه ی گرمی داری بد نیست چند دیقه خصوصی باهاش صحبت کنی و بهش توضیح بدی ک مثلا چقد دلت می خواسته که تو و همسرت با اون و همسر اینده‌ش وقت بگارونید و دوستای خوبی باشید... ولی امیدواری درک کنه که تو اون شرایط برات سخت می شه...

اگه تا حالا زیاد حرف نزدین نری اینا رو بهش بگیا

بازم می گم زیاد ب روت نیار و خودتم اذیت نکن

اگه شوهرت همچین ادمی باشه ک ایشالا نیست اگه حتی امروز ب خاطر اون نره فردا به خاطر یکی دیگه می ره...

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink

واقعا چنین آدمی بدرد زندگی نمیخوره

بنظر من به روی خودت نیار اصلا حتی اگه از درون میخوای خفه ش کنی ولی برات فرقی با ی غریبه نکنه در ظاهر 

فک نکنن اونا که ازت نقطه ضعف دارن

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
[QUOTE=216037249]خب داشتن ک داشتن من الانو میگم دختره اگه شوهر تورو میخواست و قرار بود ک سمت شوهر تو ...

واسه من عادی نیس اگ اینجوری حساب کنی ک مریض میشه آدم یسره باید ب همه چی شک داشته باشی خودت مریض میشی وگرنع ن شوهرت درس میشه ن اون خانوم از زنذگی برادرشوهرت میره تو باید مشکلتو اول با خودت و بعد با شوهرت حل کنی

والا خوشبحالش.من قبل آشنایی با کسی که الان هستم  داداشش رو میشناختم باهم یه دوستی معمولی داشتیم الان ۵ساله ما باهمیم .کل خانوادش مخالف ازدواجمونن اصل کار هم خوده داداش پسرس که ازقبل منو میشناخته اینقد بمن انگ چسبونده که رابطمون رو بهم بزنه خانوادشم فکر میکنن من دختر خرابیم که زندگی پسرشون رو تباه کردم ونه از زندگیش میرم ونه میزارم زن بگیره 

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤