2777
2789

منم ازاد میشم هم روحم هم جسمم هم همه چیزم

فقط دعاکنین بیزارشدم ازش قلبم شکسته بدجوری در عذابم از بی محلیاش و سردبودنش نسبت به همه چیزم کاش بره جرعت طلاقو ندارم چون شرایطم ناجوره

انشالله بره و برای همیشه گم و گور بشه ولی خودت چرا دست بکار نمیشی بندازیش بیرون از زندگیت ؟

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس بیکسی منو عذاب میده چشام کورن بخاطر چندسال گریه مدام

گلوم غمباد شده از غم 

حالم بهم میخوره از وجود نحسش کاش بره کاش بمیره حداقل راحت ترمیرم یا من بمیرم اما من مردم بچم بی کس میشه

انشالله بره و برای همیشه گم و گور بشه ولی خودت چرا دست بکار نمیشی بندازیش بیرون از زندگیت ؟

کاش بره بخدا جوری بهم کرده که راضیم از نبودنش وجودش پر عذابه اسم 

کاری بهم کرده از بی محلیاش و خیلی چیزاش که هیچ انرژی ندارم حتی کاری کنم همش توخودمم غمگینم پرخاشگریم وحشتناک شده کل وجودم از غم میلرزه چشام داغونن از گریه های شبانه روز 

نمیتونم برم بخاطر پدرمادر مریضم که حتی اسم طلاق بیاریم عواقب بدتری دارم

کاش بره بخدا جوری بهم کرده که راضیم از نبودنش وجودش پر عذابه اسم  کاری بهم کرده از بی محلیاش و ...

با کسی در میون گذاشتی یاهمرو ریختی تو خودت ؟ غیر از نینی سایت منظورمه

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
با کسی در میون گذاشتی یاهمرو ریختی تو خودت ؟ غیر از نینی سایت منظورمه

اره به برادرش و خواهرش هرروز دارم میگم اما اونا چیکارمیتونن کنن اهل دخالت نیستن حتی جوریم انرژی ندارم چشامو بازکنم الانم از غصه دارم اشک میریزم حال روحیم بدجور خرابه باز

فقط این اشغال اینطوره مدتهاست تو جمع خونوادش حتی کنارش باشم حرفی بهش بزنم حتی داد بزنم نمیفهمه صدامو ولی کوچکترین حرف اطرافیانشو میفهمه

دیگه جلو خونوادم محل سگ به خودمو بچم نمیده

دلم خونه برا بچم ایقدر بهم ریختم که حتی نمیتونم برم سمتش خودش تنهایی داره بازی میکنه 

اره به برادرش و خواهرش هرروز دارم میگم اما اونا چیکارمیتونن کنن اهل دخالت نیستن حتی جوریم انرژی ندار ...

نه بابا اونا که تیم تو نیستن باید به خانواده خودت بگی 

من خونواده ای ندارم جز یه پدر مادر مریض روحی و جسمی 

به نظر من همون مامان بابای مریض روحی و جسمی سگشون شرف داره به شوهرت اونارو بچسب جدی میگم هر چی نباشه از یه خون هستین

به نظر من همون مامان بابای مریض روحی و جسمی سگشون شرف داره به شوهرت اونارو بچسب جدی میگم هر چی نباشه ...

چندبار متوجه بحثامون شدن درحد لفظی بابام زنگ زد دعوام کرد چون شوهرم گقتش بعدبابام گفت ولش کن نمیخواد باهاش حرف بزنی بذار بره پی خونوادش چون همه بحثامون سرخونواده لعنتیشه بعدگفت بحثاتونو پیش مانیار مااعصاب نداریم مریضیم

هم مشکل فشاروقند بالادارن هم مشکل شدید اعصاب همون چنددفعه که شوهرم گفتشون بابام اینا تاصبح خواب نداشتن و هی ناراحت بودن و حرف میزدن بهم

چندبار متوجه بحثامون شدن درحد لفظی بابام زنگ زد دعوام کرد چون شوهرم گقتش بعدبابام گفت ولش کن نمیخواد ...

ای بابا سخت شدا خب بگو باباجان میخوام طلاق بگیرم شوهرم بهت فحش میده دیگه ۱۰۰ درصد با وجود هزاران مشکل هم کمکت میکنه تا جدا بشی یه کاری کن بابات دلش برات بسوزه خلاصه