2777
2789

😂وای از گفتنش هم خجالت میکشم بچه که بودم جواد رضویان خیلی دوسداشتم فقط هم چون بانمک بود😂😂بعد که فهمیدم ازدواج کرده انقد خورد تو ذوقم انگار از دستم پریده باشه یعنی خاااک

بااین سلیقم😅😅تازه بعد فهمیدم بچه هم داره بچش هم اندازه منه اون موقع چس کلاس ابتدایی بودم😂

شماهم بگید

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساسی مانکن 🥲

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

سعید معروف. 

فکر کنم هنور هم مجروه😅😅

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

من عاشق داییم بودم نمیزاشتم ازدواج کنه😂😂

آخر ازدواج کرد؟ با زنداییت خوبی؟ 😜

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
عمو پورنگ😐

اون هنوزم کراشه🙂😑

بزار از اول بگم اول عمو پورنگ بعدشاهرخ خان بعد  احسان علیخانی بعد امیر علی اکبری اخریشم  احمد مسعود ک  اونم فهمیدم متاهله 😟😂😂😂

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
برو کنار خودم اومدم .خسرو شکیبایی فکر کن😁

از منم داغونتر بودی که🤣