2777
2789
عنوان

بیایید از کراش های خز بچگیتون بگید اول خودم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر روز یکی کراشم بود کلا خیلی زود کراش میزدم😂

از مجریا و بازیگرا تا کارگر سرکوچمون و سرباز نگهبانی نزدیک مدرسمون تازه دوستم میگفت سربازا گناه دارن شماره دادن برداریم😌

بچگی نداشتم ولی یه چندسالیه جناب خان هست😂😂😂😂😂😂

اونک شیدایه احلامشه 🤕😂

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
بزار از اول بگم اول عمو پورنگ بعد احسان علیخانی بعد امیر علی اکبری اخریشم  احمد مسعود ک  ا ...

فقط احمد مسعود😐😐😑😑

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

آرمین 2afm,  کافی نتی محلمون ولی خدایشش خیلی خوشگل بود و از نظر قیافه اصلا خز نبود رفتاری چرا بود😂😂😂😂😂اخه خیلی بودن 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من  تاهمین ماه پیشم ر فتار خز داشتم از وقتی کرونا  اومد من مژه هام بلنده تقریبا بعد ماس ...

😂وای نکن دختر باور کن کسی متوجه نمیشه میخای مژه هاتو به رخ بکشی.. مژه منم گیر میکنه به ماسک اذیت میشم چطو میتونی

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
😆😁😆 علیخانی    بهداشت تو پایتخت    امیرحسین آرمان 🤣🤣🤣 و یه پسره دکتره ب ...

محض اطلاع میگم اون بهداشت نیست 😔😐اسمش بهتاش 

کراش میزنید با اطلاعیت کامل بزنید خوب😐😂

این کاربری واگذار شده است....
فقط احمد مسعود😐😐😑😑

چرااااا، خوبه ک😍

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠