2777
2789
عنوان

بچه ها من چی بخورم پریود بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 72 بازدید | 33 پست

۲روز فقط یک قاشق غذاخوری زردچوبه روبریزتویک لیوان آب معمولی (نمیخوادبجوشونی)بعدبخور پری میشی

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زعفرون....رازیانه....خوردم پری نشدم یعنی زردچوبه معجزه میکنه

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اونو امروز یه قاشق خوردم تاثیر داره حالا واقعا؟😭

توآب قاطی کردی؟

اره من۳ماه پری نشدم تا۲روزخوردم بعد ۳روز اومد

من زعفرون....رازیانه....خوردم پری نشدم یعنی زردچوبه معجزه میکنه

جدی تاثیر داره؟من حل نکردم تو اب یه قاشق ریختم تو دهنم با یه لیوان اب قورتش دادم 

اول حل کردم تو اب نتونستم بخورم🙄

رازیانه دم کن ۲روز بخوری زود پریود میشی پوست را هم صاف میکنه چون هورمون زنانه داره من به کمک رازیانه پریود میشم تخمدانم پلی کیستیک است  باعث میشه کیستم هم ازبین بره 

آرزو دارم هیچوقت دچار یاس و نا امیدی نشوید
رازیانه دم کن ۲روز بخوری زود پریود میشی پوست را هم صاف میکنه چون هورمون زنانه داره من به کمک رازیانه ...

جدی پوستو صاف میکنه؟ اخه گرمیه من گرمی میخورم کلی جوش‌میزنم

جدی تاثیر داره؟من حل نکردم تو اب یه قاشق ریختم تو دهنم با یه لیوان اب قورتش دادم  اول حل کردم ...

نهههه بایدقاطی کنی منم به زوووووور خوردم فقط چشاتوببند بکش بالا😁 بعدش سریع شکلاتی چیزی بخور

اره باع خیلی تاثیرداره... زعفرون اینا الکی کلا

نهههه بایدقاطی کنی منم به زوووووور خوردم فقط چشاتوببند بکش بالا😁 بعدش سریع شکلاتی چیزی بخور اره با ...

عههههه اخه خیلی چندشه حالا تو اب داغ یا اب معمولی؟ یه قاشق غدا خوری یا چایی خوری؟