2777
2789
عنوان

آخر هفته خوش گذشت؟ چه کارا کردید؟

90 بازدید | 25 پست

سلام، برای خودم آخر هفته خوب و آرومی بود، دیروز با همسرم رفتیم خرید ما یحتاج خونه، پسرمم خونه مامانم حسابی بهش خوش گذشت، امروزم به تمیزکاری و استراحت و رسیدگی به تکالیف پسرم گذشت، ناهار و شامم به خاطر سرماخوردگی پسرم رژیمی خوردیم. همین دیگه خیلی دوست داشتم فردا هم تعطیل بود😁

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

من ک واسه امتان عربی خوندم😒

کار خاصی نکردم ...

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من با روزای دیگه خیلی فرقی نکرد

حجم انبوهی درس داشتم که بخاطر شب نخوابیای این هفته نتونستم پیش ببرم

مهمون داشتم دیشب و امروز که بدک نبود

باید مریفتم یه چرخی میزدم که نرفتم 

20 روزه تو خونم

و از فردا مجددا باید حسابی درس بخونم

اخر شب با شکستن دندونم حالم بد گرفته شد

ای وای، منم چند روز پیش داشتم انار میخوردم یکی از دندونام شکست، وقت دندون پزشکی گرفتم برا هفته بعد

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

آره انقدر خوش گذشت جاتون خالی😁 

هر روز هفته کار دارم فقط برنامه ی امروزمون میگم : ۷ پاشدم ، ۸ کلاس داشتم پشت سر هم تا ساعت ۳ و نیم از ۳ و نیم تا ۵ درسامو خوندم،  ۵ امتحان دادم ، از ۶ تا همین الان که هنوزم ادامه داره دارم امتحان فردا می خونم 🥺

در آخر خدا سر هیچ کدومتون نیاره 😂😂😂

البته که آخر همه ی اینا میشم یه خانم دکتر که از کانادا در خدمتتون هستم 😂😍💞💞

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

اره خوش گذشت با نامزدم رفتیم شامو بیرون خوردیم و کل شهر و چرخیدیم 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد