2777
2789
عنوان

لطفا بيايد نظرتونو بگید

6 بازدید | 5 پست

ما سه تا بچه هستیم که من و برادرم ازدواج کردیم، و یه خواهرم مجرده و خونه بابامه، من بچه م ۲ سالو نیمشه، داداشمم یه بچه ۸ ماهه داره.

حالا فردا که شنبه باشه مامانمینا میخوان اسباب کشی کنن به پردیس که اگه نمیدونین بگم که پردیس منطقه ی خیلی سردیه.

روز اسباب کشی هم که میدونید خیلی بی نظمیه و شلوغه و همه جا خاکی پاکیه!

به خاطر همین من به مامانم گفتم نمیتونم به خاطر بچه م بیام.

از اون طرفم شوهرم کارمنده و مرخصی خیلییییی سخت میدن یا نمیدن، به خاطر همین من به مامانمینا گفته بودم که جمعه ببرید ، یعنی امروز

که نبردن، 

منم به مامانم گفتم که شوهرم معلوم نیست بتونه مرخصی بگیره یا نه ، اگر بگیره که میره تنهایی، من و دخترم نمیریم.

اینم بگم که دوبار هم رفتیم خونه شون کمکشون کردیم تو جمع کردن و کارتون زدن وسایل.

حالا مامانم پیاممو دیده، وُیسمو گوش داده، ولی جواب نداده، فکر کنم قهر کرده.

شما بودید جای من با این شرایطی که گفتم، چکار میکردید؟؟

برا چیدن برو کمکش، تو که نمیخوای وسیله جا به جا کنی ولی برا چیدن و مرتب کردن و پاک کردن برو کمکش

با تاکسی برو یا داداشت بیاد دنبالت مگه حتما باید شوهرت باشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

میرفتم کمکش ... اسی ما تهرانیم مادربزرگم شمال . وقتی میخواست جابه جا شه با اینکه خالم اینا بودن مامانم خودش تنها از تهران با اتوبوس با داداشم که کوچیک بود رفت شمال کمک مادربزرگم . بابام مرخصی نداشت .مامانم رفت یکهفته موند و بعد بابام رفت دنبالش 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چیدن برو کمکش، تو که نمیخوای وسیله جا به جا کنی ولی برا چیدن و مرتب کردن و پاک کردن برو کمکش با ...

برای چیدن میرم، گفتم فردا شب برم

ولی فردا صبح موقع اسباب کشی گفتم نیستیم قهر کرده

میرفتم کمکش ... اسی ما تهرانیم مادربزرگم شمال . وقتی میخواست جابه جا شه با اینکه خالم اینا بودن ماما ...

دخترمو چکار کنم؟ تو اون سرما ؟ جایی هم که نیست بذارمش، خونه ی خالی هم که سرده، فرشی چیزی هم که نیست

بعد همه ی اینا هست، من چطوری برم؟ منم تهرانم، چطوری برم پردیس؟