2777
2789

سلام من چهارشنبه شب قهر کردم و پدر همسرم منو اورد خونه بابام گذاشت پنج شنبه هم رفتم دفتر ثبت و مهریه مو گذاشتم اجرا فردا مییخوام برم درخواست نفقه هم بدم 

و بعد اون برگردم خونه خودم که شوهرم نتونه الزام به تمکین بزنه 

اصلا هم خبر نداره و نمیخوام خبردار شه که من اینکارارو کردم تا وقتی که ابلاغیه برسه به دستش 

کسایی که میدونن و تجربه دارن بیان راهنمایی کنن من باید چیکار کنم دیگه طلاق‌ میخوام بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این دو روز هم اصلا به من یا خانوادم زنگ نزدن که بگن برگرد یا ...

انشاا... ک درست بشه کارت...میشه مراحل دادخواستشو بگید منم بدونم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

سرچی

دو سال ازدواج کردم دو سال هم عقد بودم 

خیلی مشکلات داشتم 

بهم توجه نمیکنه اصلا واسم خرج نمیکنه مشکل عصاب داره قرص اعصاب مصرف میکنه افسردگی داره دست بزن داره نیازهای عاطفی جنسی و پوشاکمو تامین نمیکنه بچه ننه اس مدیریت زندگی نداره مدیریت مالی نداره مادرش دخالت میکنه انقدر بچه هست که هیچ کاری نمیتونه انجام بده و همه کارارو میسپاره به مادرش تا انجام بده سرکار یه روز درمیون میره و .....

دو سال ازدواج کردم دو سال هم عقد بودم  خیلی مشکلات داشتم  بهم توجه نمیکنه اصلا واسم خرج ...

خاهر بزن نصفش کن حیفه سالم از دستت در بره هاااا

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
انشاا... ک درست بشه کارت...میشه مراحل دادخواستشو بگید منم بدونم 

خودم هم خیلی نمیدونم 

رفتم دفتر ازدواجی که عقد کردیم و درخواست مهریه مو دادم گفتن برو خدمات قضایی تو سامانه ثنا ثبت نام کن و اگر نفقه هم میخوای همونجا درخواست بده چون پنج شنبه بود دیگه بسته بودن فردا صبح میخوام برم خدمات قضایی

خاهر بزن نصفش کن حیفه سالم از دستت در بره هاااا

چیکار باید کنم تروخدا اگر میدونی راهنمایی کن 

متاسفانه هیچی هم نداره فقط یه ماشین داره بهم گفتن جوری رفتار کن که متوجه نشه مهرتو اجرا گذاشتی که اگر اونو بفروشن دستت به هیچی بند نیس 

چیکار باید کنم تروخدا اگر میدونی راهنمایی کن  متاسفانه هیچی هم نداره فقط یه ماشین داره بهم گفت ...

نمیدونم بخدا فقط اگ طلا ملا داری بذار خونع مادرت ازت نگیره

یا اگ نمیدونن درخاست دادی یجوری کارتشو بگیر ی مقدار پول بریز رو حسابت حداقل هزینه دادگاهت بشه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
نمیدونم بخدا فقط اگ طلا ملا داری بذار خونع مادرت ازت نگیره یا اگ نمیدونن درخاست دادی یجوری کارتشو ب ...

طلاهام کلا از اول خونه مامانم بود 

پولش کجا بود 😏

هزینه دادگاه چقدره خیلی گرونه؟

خودم هم خیلی نمیدونم  رفتم دفتر ازدواجی که عقد کردیم و در خواست مهریه مو دادم گفتن برو خدمات ق ...

ممنون...از محضر بهت نامه دادن؟ چقد هزینش شد؟ خدمات قضایی کجا میشه...ممنون ک جواب میدید 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ممنون...از محضر بهت نامه دادن؟ چقد هزینش شد؟ خدمات قضایی کجا میشه...ممنون ک جواب میدید 

نه محضر چیزی بهم نداد

دفاتر خدمات قضایی 

هزینه محضر شد ۶۵۰ تومن البته ۴۰۰ تومن به خاطر اینکه سند ازدواجمو نداشتم و یه رو نوشت از سند نوشت داد بهم گرفت

گفت تو ثنا ثبت نام کن بهم زنگ بزن من بفرستم اینارو واست تا تو جریان بیوفته پرونده طلاقت تقریبا دو هفته تا یک ماه طول میکشه تا ابلاغیه برسه دسته شوهرم

نه محضر چیزی بهم نداد دفاتر خدمات قضایی  هزینه محضر شد ۶۵۰ تومن البته ۴۰۰ تومن به خاطر اینکه ...

ممنون  یعنی محضر هیچ نامه ای هم نداد و ششصد و پنجاه هزار گرفت ؟؟؟؟

طلاهام کلا از اول خونه مامانم بود  پولش کجا بود 😏 هزینه دادگاه چقدره خیلی گرونه؟

دقیق نمیدونم اما خب هزینه ثبتو اینا داره