2777
2789
عنوان

دارم جدامیشم اما شوهرم هیچی نداره مهریمو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4253 بازدید | 104 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس توام جدا نشو بزار خرج کنه تا کونش پاره بشه 😆

خودتم برو دوست پیدا کن 😜

هیچ گناهی هم نداره اگه گناه داشت اون موقع که تو بی پشت و پناه و بی پول و جیب خالی با یه بچه 4ساله ویلون و سرگردون این جامعه گرگ صفت باشی باید بگن گناه نکن مرد حسابی 

I only see humans but not humanity
مگه آدم کشته😂😂😂

😐😐

ستاد دیه فقط که مال دیه نیست،نمیدونستید؟؟؟

تمام محکومین مالی مهریه+محکومین پرداخت دیات که تمکن مالی کافی ندارن میتونن از وام های ستاد دیه استفاده کنن

✨🤍...Be what you are

همین که داره اخراج میشه و سوسابقه داره و دیگه نمیتونه راحت بره سر کار جای شکر داره و چوب خداست 

سرنوشتت شبیه یکی از اطرافیان منه ،اون ۳تا بچه داشت شوهرش نظامی بود با زن گرفتنش معتادم شده بود ولی خفیف ، از کار اخراجش کردن بعدم براش حکم شلاق بریدن چون با زن گرفته بودنش 

منتهی زن سابقش حماقت کرد و بخلاطر اینکه بتونه مهریه بگیره رفت دوندگی کرد و حکم اخراجش رو عوض کردن و به جای اینکه با درجه سرهنگی بازنشست بشه با درجه پایین تر حکم بازنشستگی زودتر از موعدش رو زدن الان هیچجا نمیتونه بره سرکار چون سوسابقه داره ولی نباید زنش میرفت دنبال کارش اگه نمیرفت الان به نون شب هم محتاج بود 

به هیچ عنوان هم بچه رو قبول نکن 

میدونم سخته اما با بچه سخت تره اونم بره پی خوشی خودش و تازه هفته ی یکبار بیاد ببینه و بره کلیم طلبکار باشه چرا این شد چرا اون شد بچم ام 

ول کن بزا مسئولیت بچه با اون باشه و تو هفتگی برو ببین 

خونه پدر و مادر با بچه سخت تره 

جدی میگم تروخدا خودت رو گرفتار بچه نکن بزار مسئولیت پای پدر باشه

الانم زندان داره عدم پرداخت مهریه؟ یا زندان برداشته شده

تا ۱۱۰ عدد سکه بله ضمانت اجرائی زندان هنوز هم برقرار هست اما خب با توجه به قوانین اعسار و عدم سخت گیری دستگاه قضا به اقایون میتونن دادخواست اعسار و تعدیل اقساط رو تا جایی مطرح کنن که دادگاه تشخیص بده تمکن مالی کافی برای پرداخت رو دارن عملا برای اکثریت مجازات حبس مقرر نمیشه

من خودم پرونده ای داشتم که اقا واقعا چیزی نداشت بعد از داخواست اعسار و تعدیل میزان اقساط پرداختی مهریه برای ایشون ماهی ۵۰۰ هزار تومن در نظر گرفته شد!!!

✨🤍...Be what you are

همین که داره اخراج میشه و سوسابقه داره و دیگه نمیتونه راحت بره سر کار جای شکر داره و چوب خداست  ...

چه فایده و سود برای این داره 

بچه هارو میریخت سرش و خرجشون رو میداد 

فقط بچه خوب میتونه پدرشو دربیاره 😂

تا ۱۱۰ عدد سکه بله ضمانت اجرائی زندان هنوز هم برقرار هست اما خب با توجه به قوانین اعسار و عدم سخت گی ...

دوستم ماهانه براش ی نیم سکه تعیین کردن سه چهار سال پیش.حالا اقا فقط ماهی ی تومن بهش میده میگه بیشتر ندارم میخای برو شکایت کن من توانایی ندارم بیکار شدم و کلی بدهی دارم.ولی پدرش فوق العاده ثروتمند.در صورت عدم توانایی نمیشه از پدرش گرفت؟

ی بچه ام دارن ک پیش خانوم ی تومن بهش نفقه میده ۳ساله ثابتع میشه اضافه اش کرد با توجه ب تورم

دوستم ماهانه براش ی نیم سکه تعیین کردن سه چهار سال پیش.حالا اقا فقط ماهی ی تومن بهش میده میگه بیشتر ...

خیر،تادیه مهریه از اموال پدرهمسر ممکن نیست 

بله نفقه رو هر سال میتونن درخواست افزایش بدن 

مبلغ ثابتی نیست 

✨🤍...Be what you are

نظامی مگه میشه هیچی نداشته باشه و بعدشم مگه الکیه بخاطر یه چیز مسخره بندازنش بیرون مگه دولتی این خاله زنکبازیارو داره باید خلاف اداری داشته باشه 

مگه اداره خصوصی هستش که ازین چیزا بفهمن صدتا بدتر دارن هرکدومشون تازه زن دوم و صیغه جزء افتخاراتشونه مگه ندیدی تو تلویزیون مدال فقط کم بود بدن بهش😂

خیر،تادیه مهریه از اموال پدرهمسر ممکن نیست  بله نفقه رو هر سال میتونن درخواست افزایش بدن  ...

برعکس مهریه حتی اگه زن خیانت کنه و حتی زنا و بامرد هم بگیرن در هر حال مهریه برای زنه 

اما نفقه نه زن تمکین نکنه یا هرچیزی باشه نفقه فقط قطع میشه داده نمیشه