2777
2789
عنوان

بازی با بچه ها اری یا خیر

69 بازدید | 6 پست

خانوما منو همسرم خیلی با پسرمون بازی میکنیم جوری که خودش به تنهایی نهایتش 20 دقیقه سرگرم شه و حتما باید با یکی از ما بازی کنه...بنظرتون این خوبه که با بچه بچگی کرد یا ن؟اخه خیلیا رو دیدم که اصصصصصصصصصلا با بچه بازی نمیکنن ومعتقدن چرا باید با بچه بازی کرد 

مثلا یکی از دوستامون با بچش اومده بود خونمون بچش20 روز از پسر من کوچیک تره اصلا حرف نمیزد درحد مامان و بابا اصلا رنگ هارو بلد نبود بعد پسر من ماشاالله از یکسالگی من رنگ هارو یادش دادم

بعد مادره میگفت ک چی بزرگ میشن یاد میگیرن دیگه

بچه های امروزی به اندازه کافی تنهان...

والدین امروزی ها که دارن این حرفا رو میزنن حوصله بچه داری هم ندارن واس همین میگن بذار خودش مشغول شه...

ولی خوب اگه بچه های دیگه ای باشه بذارید با اونا بازی کنه رفیق پیدا کنه...

هرچقد وقت بذارید همونقدر برداشت میکنید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسدارم باهاش زیاد بازی کنماااا ولی وقت نمیکنم اینقد کارای خونه زیاده خسته میشم تازه گی یکم دارم بیشتر باهاش بازی میکنم ولی واقعا میمونم چ بازی هایی باهاش انجام بدم ک خیلی ذوق کنه خودش خیلی باخودش بازی میکنه

بچه های امروزی به اندازه کافی تنهان... والدین امروزی ها که دارن این حرفا رو میزنن حوصله بچه داری هم ...

منم به همین معتقدم...

وقتی بچه ها هم سن و سالش باشن اصلا طرف ما نمیاد ولی وقتی تنهاست همش دوست داره ما باهاش بازی کنیم