2777
2789

میشه بگید از کی شروع کردید؟

سال اخر کارشناسی بودید یا بعداز اینکه فارغ التحصیل شدید؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصن نخوندم قبول شدم😂😂😂 سخته نیا ارشد من پشیمونم مث سگ

یعنی چی اصن نخوندی قبول شدی؟

کدوم دانشگاهی؟رشتت چیه؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

من بعد فارغ‌التحصیلی خوندم چون میخواستم دانشگاه خودم قبول شم و ارشد مستقیم نمیشدم، ترم آخرم هم واحدام تمام عملی بود و ترم قبلشم‌ اینقدر کلاس داشتم نمیرسیدم، ولی بودن کسایی که از مثلا آبان هم شروع کردن ورودی‌های قبل ما رتبه تک رقمی هم آوردن، میگفت روزی ۶ ساعت اینا میخوندم اما خب تقریبا دو ترم آخر خیلی اهمیت نداشت براش😂

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

بعد فارغ التحصیلی خوندم و قبول شدم 

مدت زمانی هم که باید وقت بذاری بستگی به رشته ت داره دیگه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

[QUOTE=215969708]دو سه سال بعد از فارغ التحصیل شدن دو سه ماه خوندم[/QUOTE

موفق باشی عزیز🌸

۱ ماه مونده به کنکور ارشد خوندم، البته استعداد درخشانم بودم ولی خواستم خودمو محک بزنم و رتبه خوبی اوردم، ولی نزار بعد فارغ التحصیلی، همون حین تحصیل خیلی خوبه بخونی و صددرصد تست مهم ترین قسمتشه

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀

من بعد کارشناسی کنکور دادم ازاد قبول شدم نرفتم بعد دوباره خوندم دولتی روزانه قبول شدم.ارشد خیلی راحت تره قبولیش

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره من کهدخسته شدم🥺

تموم میشه

اینکه بعدش بری سرکار شیرینه

ولی من که نرفتم سرکار خستگیش موند

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
۱ ماه مونده به کنکور ارشد خوندم، البته استعداد درخشانم بودم ولی خواستم خودمو محک بزنم و رتبه خوبی او ...

به نظرت از الان دیر نیس؟

کنکور خرداده!