2777
2789

من برا برج دو پیشش وقت عمل بینی دارم راجبش تحقیق کردم چند بار رفتم مطبش اکثرا راضی بودن از لحاظ زیبایی ک همه خوب بودن از لحاظ تنفسی هم از هر کی سوال کردم همه راضی بودن خیلی کم پیش میاد ناراضی داشته باشه اکثرا همه راضی هستن البته هر دکتری ناراضی هم داره ولی ایشون هم کارش خوبه هم قیمتش نصبت ب جاهای دیگ ارزون تر هم کلی مراجعه کننده داره ناگفته نماند ک اخلاق خیلییی خوبی هم داره هم خوش برخورد هم با حوصله  بازم دوستان نظرتون رو بگین لطفا راجب دکتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما عمل کردی راضی هستی؟

سلام گلم هنوز نه فردا ینی شنبه ۲۴ عمل دارم خداکنه ک راضی باشم نتونستم بخوابم تا صب ک برم کلینیک اماده شم برا عمل دعا کنین خوب پیش بره دوستان 

خداروشکر مبارکه😍 امکانش هست عکس بینی تونو ببینم؟

ممنونم عزیزم  بلد نیستم عکس بزارم یه گروه هست تو واتساپ دوستان گروه رو زدن ک میونی عضو شی و نمونه کار های دکتر رو ببینی 

سلام گلم هنوز نه فردا ینی شنبه ۲۴ عمل دارم خداکنه ک راضی باشم نتونستم بخوابم تا صب ک برم کلینیک اماد ...

سلام گلم چژور میشهاز دکتر وقت گرفت من شماره هایی که از دکتر تونت هست رومیگیرم هیچکس جوابگو نیست

سلام گلم ممنون ب خوبیت بله خداروشکر راضی راضیم چه از لحاظ تنفسی و چه از لحاظ ظاهری همه چیش خوبه همون ...

سلام شما چه مدلی خواستین و چه چیز هایی رو دکتر لحاظ کردن اکثرا میگن دکتر کار خودشو میکنه