2777
2789
ایوااای دختر مردم از خنده، خدا نکشتت😂😂😂😂 پس داغون تر از خودم تو زمینه سوتی دادن هس انگاری شکرخدا ...

بعله عزیزم میتونی دیگ ناراحت نباشی چون یکی هست که هر روز خدا درحال دادن سوتی های ناجوره 

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا

حالافداسرت فکرنکن،روزبعددیدیش خیلی شیک عذرخواهی کن وبگومتاسفم اون روزمسئله ای برام پیش اومده بودکه تمام روزذهنمودرگیرکرده بود،درهرصورت سوالی بوددرخدمتم.

هرچنداگه نظرشخصی من ومیخوای که میگم همینم نگوودفعه بعدخیلی باغروربروکلاهیشکی روادم حساب نکن الخصوص پسره😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه ها که دانشگاها تعطیلن

تو ترکیه هم امروز جمعی؟

ازتون خواهش میکنم دعا کنید امسال کنکور رشته مورد علاقم قبول بشم خانومای که حامله هستین تو رو خدا برا منم دعا کنید دعا های شما زود میگیره 🥺خانوما اگه کسی زیارتی رفت برا منم دعا کنه التماس دعا
تو ترکیه هم امروز جمعی؟

ولا ندیدم نوشته باشه ترکیه ای

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
ولا ندیدم نوشته باشی ترکیه ای

هن؟  

بعد من از یه طرف فکرم درگیر ضایع شدنم تو کلاس بود از یه طرف جا خوردم یه لحظه، برا همین اصلا متوجه سو ...

غصه نخور منم یبار اینجوری شدم،واسه همه پیش میاد یبار رفته بودیم امامزاده داود یه دختره بیچاره بین اونهمه جمعیت اومد یه راس سراغ من،من تازه از اتوبوس پیاده شده بودیم گیج بودم یه چیزی اهسته پرسبد کفتم هان؟دوباره  پرسید بازم متوجه نشدم یجوری نکام کرد و رفت بعد کلی به ذهنم فشار اوردن تازه فهمیدم پرسیده ببخشید اینجا نواربهداشتی کجا میفروشن

هن؟    

میگم اصلا ندیدم استارتر نوشته باشه ترکیس

برا همین تعجب کردم😅

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده
میگم اصلا ندیدم استارتر نوشته باشه ترکیس برا همین تعجب کردم😅

اهان   

تو تاپیک قبلش گفته

هر چقدر فکر میکنم چیز خاصی نشده  یک آقایی چند بار چیزی پرسیده و خانمی متوجه نشده و گفته متوجه ...

جدی؟😢 آخه چند وقتیه هی پشت سر هم دارم سوتی میدم، دیگه این سومیش بود، میگن تا ۳ نشه بازی نشه ایشالا که درسته😅🤦🏻‍♀️