2777
2789

آخه همش آنلاینع ولی بعد نیم ساعت جواب میده امکان داره دلیلش گیر دادنای قبلم باشه؟چیکار کنم بدونه دیگ تغییر کردم خیلی خاستم نشون بدم😔

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کسی خودتونو تغییر ندید✋🏻

اگ عاشقش باشی قضیه فرق داره

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊

نمیخاد بات بحرفه سرش گرمه

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
شاید حوصله چت باهاتو نداره ! هر کس که آنلاینه دلیل نمیشه بخواد باهات چت کنه 😐

اخه مثلا آدم خسته چطور میتونه8ساعت آنلاین باشه بعد بگه دارم وضعیت میبینم😐

جای دیگه چت میکنه

اخه کلا حوصله چت نداره 

نمیخاد بات بحرفه سرش گرمه

سرش ک گرم هست ولی مسائله اینه کجا

اگ عاشقش باشی قضیه فرق داره

هیچ فرقی نداره 

به قول دکتر هلاکویی اگه قصد ازدواج دارید عیباتون رو ۱۰-۲۰درصد بیشتر بگید اینجوری اگه بازم شمارو خواست فبها

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

واقعا بعضی تاپیکا برا من جنبه اموزشی داره

مثلا همین تاپیک 

نامزدم مثل شماس استارتر 

من فکر میکردم بهم بیش از حد گیر میده و خیلی حساسه

ولی الان خودمو جای شما گذاشتم دیدم نه خدایی ضایعس من انلاینم جوابشو نمیدم یا مثلا زنگ میزنه جواب نمیدم

خیلی ناراحت میشه طفلک

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."