2777
2789
عنوان

اي وي اف براي بارداري دوم؟

997 بازدید | 100 پست

كسي بوده كه اين كارو انجام بده?? خيلي بار روانيش زياده و استراحتاش و داستاي اين شكليش

خيلي غير منطقيه ادم بخاد اين كارو بكنه؟؟؟ همسرم جوري برخورد ميكنه انگار خيلي خاستم غير معقوله مرددم كرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سالمی و میخای  از این روش باردار شی؟

نه همسرم اسپرماش خيلي كمه و يبسته جنين دارم گفتم دوباره انتقال بدم

همسرم ميگه هيچ عادم عاقلي اين كارو نميكنه😆😅

چون بشدت سر قبلي اذيت شدم حتي بعد زايمانم بچمم بچه عارومي نبود

گفتم ببينم كسي بوده اين كارو كرده باشه يا من فقط پوست كلفتم مثلا😑

نه اسپرماش نزديك به صفره

خب پس راه دیگه ای نیست عزیزم با این اوصاف. مردد که برای زمانیه که بشه راه دیگه هم امتحان کرد. البته اگر از نظر سنتی هم با داروهای عطاری و تقویت خودتون به نتیجه نرسیدید. من ای وی اف دو مرتبه انجام دادم ولی برای تعیین جنسیت برای همین خواستم راهنمایی کنم 

شما باردارين؟ ميشه برام دعا كنين

بله عزیزم، من از روزی که بی بی چکم مثبت شد تا الان که وارد 6ماه شدم دعای هر روزم همینه منم با دل شکسته رفتم امام رضا خواستم که باردار شم، برگشتم و دیگه پریود نشدم بعد از اون. ان شاالله امام رضا دل شما هم شاد کنه ♥️

اگه تحمل داری 

برو از چنتا دکتر متخصص مشورت بگیر... من خودم از اون آدمهایی هستم ک 

پوستم کلفته... و معتقدم آدم یبار زندگی می‌کنه فرصتشو همه جوره غنیمت بدونه...ولی اینکه بعداً خدایی نکرده مریض شی

نکن

بله عزیزم، من از روزی که بی بی چکم مثبت شد تا الان که وارد 6ماه شدم دعای هر روزم همینه منم با دل شکس ...

خداحفظش كنه فسقليتون رو

منم رفتم امام رضااااا ولي انقدددد مطمين گفتن طبيعي باردار نميشين كه اصلا جز محالات ميدونم فقط خواستم اگه خيرمه انتقالم مثبت بشه ايمانم ضعيفه حتي درخواست طبيعي باردار شدنم به ذهنم نرسيد🥺😔

ان شالله فسقليتونو بسلامت بغل كنين 😍🙏💐