2777
2789
عنوان

اي وي اف براي بارداري دوم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 100 پست
اگه تحمل داری  برو از چنتا دکتر متخصص مشورت بگیر... من خودم از اون آدمهایی هستم ک  پوستم ...

عوارض كه داره داروهاااااش بعله درست ميگين دكتر خودم فقط دارو نوشت اومدم ازشون بپرسم نظرشونو بدونم گفتم الان ميخاد بگه خودت تصميم بگير😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماااااا الان ميفمين من چي ميگم😂😂😂چه كنيم🥺من يبسته دارم فقط

بازم خداروشکر . من یه دونه هم ندارم 🤦 باز از اول

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
من دخترم ۸ ساله من هم جنین دارم و بسیار مردد هستم برای دومی

من پسرم سه سالشه😕 دختر شما خانمي شده ماشالاتازه ميتونه كمك حالتونم باشه بعد انتقال

من دغدغم رسبدگي به پسرم هست

از يطرفم سن و هزارتاااا كوفت ديگه كه ميگه بهتره زودتر انجام بشه🤕

من پسرم سه سالشه😕 دختر شما خانمي شده ماشالاتازه ميتونه كمك حالتونم باشه بعد انتقال من دغدغم رسبدگي ...

چند سالتونه؟

بله دخترم بزرگ شده و بیشتر دلم برای اون میسوزم که می خوام این کارو بکنم

نگین عشق من
عزیزم نزدیک به صفر ینی چقدر بود؟اخه همسرمنم مشکل داره

ببينه تعداد اسپرم زده بود رار همچين چيزي كه تا دكتر ديد گف ميكرو حالا من چونه ميزدم سرعتش چطوره دكتر گفت خانم ميگم نزديك به صفره😕

چند سالتونه؟ بله دخترم بزرگ شده و بیشتر دلم برای اون میسوزم که می خوام این کارو بکنم

سي

شما چي؟؟؟

بعله منم هم از تك فرزندي خوشم نمياد يكي از داايل فرزند دوم هم پسرمه

ولي همسرم ميگه همين يدونه كافيه بيكاري دوباره از اول😒

عزيزم بچه داريد؟ ادامه بدين فاصله هاش كه طولاني ميشه ادم فقط زمان رو از دست ميده ان شالله اينسري ج ...

نه ندارم عزیزم . آره میخواستم دوماه بعد برم ولی همسرم عمل کرده منتظرم ببینم چی میشه انشاالله نیاز نباشه به این کارها

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜