معجزه_۹۷ مدیر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 3149 عنوان اي وي اف براي بارداري دوم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 100 پست كسي بوده كه اين كارو انجام بده?? خيلي بار روانيش زياده و استراحتاش و داستاي اين شكليشخيلي غير منطقيه ادم بخاد اين كارو بكنه؟؟؟ همسرم جوري برخورد ميكنه انگار خيلي خاستم غير معقوله مرددم كرده 1400/08/27 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adrina______ عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 3037 خداحفظش كنه فسقليتون رو منم رفتم امام رضااااا ولي انقدددد مطمين گفتن طبيعي باردار نميشين كه اصلا جز ... عزیزم نزدیک به صفر ینی چقدر بود؟اخه همسرمنم مشکل داره
معجزه_۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 3149 اگه تحمل داری برو از چنتا دکتر متخصص مشورت بگیر... من خودم از اون آدمهایی هستم ک پوستم ... عوارض كه داره داروهاااااش بعله درست ميگين دكتر خودم فقط دارو نوشت اومدم ازشون بپرسم نظرشونو بدونم گفتم الان ميخاد بگه خودت تصميم بگير😆
نگین1392 عضویت: 1391/09/10 تعداد پست: 1119 شماااااا الان ميفمين من چي ميگم😂😂😂چه كنيم🥺من يبسته دارم فقط شوهرتون برای چی راضی نیست؟بچه اول چند سالشه؟ نگین عشق من
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 شماااااا الان ميفمين من چي ميگم😂😂😂چه كنيم🥺من يبسته دارم فقط بازم خداروشکر . من یه دونه هم ندارم 🤦 باز از اول خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
نگین1392 عضویت: 1391/09/10 تعداد پست: 1119 من دو بار هم رفتم تو سیکل ولی کنسل شدچون لکه بینی داشتم نگین عشق من
معجزه_۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 3149 من دخترم ۸ ساله من هم جنین دارم و بسیار مردد هستم برای دومی من پسرم سه سالشه😕 دختر شما خانمي شده ماشالاتازه ميتونه كمك حالتونم باشه بعد انتقالمن دغدغم رسبدگي به پسرم هستاز يطرفم سن و هزارتاااا كوفت ديگه كه ميگه بهتره زودتر انجام بشه🤕
نگین1392 عضویت: 1391/09/10 تعداد پست: 1119 من پسرم سه سالشه😕 دختر شما خانمي شده ماشالاتازه ميتونه كمك حالتونم باشه بعد انتقال من دغدغم رسبدگي ... چند سالتونه؟بله دخترم بزرگ شده و بیشتر دلم برای اون میسوزم که می خوام این کارو بکنم نگین عشق من
معجزه_۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 3149 عزیزم نزدیک به صفر ینی چقدر بود؟اخه همسرمنم مشکل داره ببينه تعداد اسپرم زده بود رار همچين چيزي كه تا دكتر ديد گف ميكرو حالا من چونه ميزدم سرعتش چطوره دكتر گفت خانم ميگم نزديك به صفره😕
معجزه_۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 3149 چند سالتونه؟ بله دخترم بزرگ شده و بیشتر دلم برای اون میسوزم که می خوام این کارو بکنم سيشما چي؟؟؟بعله منم هم از تك فرزندي خوشم نمياد يكي از داايل فرزند دوم هم پسرمهولي همسرم ميگه همين يدونه كافيه بيكاري دوباره از اول😒
معجزه_۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 3149 بازم خداروشکر . من یه دونه هم ندارم 🤦 باز از اول عزيزم بچه داريد؟ادامه بدين فاصله هاش كه طولاني ميشه ادم فقط زمان رو از دست ميدهان شالله اينسري جواب ميگيرين حتما
معجزه_۹۷ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/03 تعداد پست: 3149 من دو بار هم رفتم تو سیکل ولی کنسل شد چون لکه بینی داشتم اگر ميخاين الان بهترين زمانه ان شالله اينسري همه چي رو روال پيش ميره🙏❤️
adrina______ عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 3037 ببينه تعداد اسپرم زده بود رار همچين چيزي كه تا دكتر ديد گف ميكرو حالا من چونه ميزدم سرعتش چطوره دكتر ... شوهر منکه کلا صفره
maheman05 عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2228 عزيزم بچه داريد؟ ادامه بدين فاصله هاش كه طولاني ميشه ادم فقط زمان رو از دست ميده ان شالله اينسري ج ... نه ندارم عزیزم . آره میخواستم دوماه بعد برم ولی همسرم عمل کرده منتظرم ببینم چی میشه انشاالله نیاز نباشه به این کارها خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜