2777
2789
عنوان

کسی هست که بهش تجاوز شده باشه؟ میخوام درک بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 128 پست
جوری حقمونو بگیریمم ؟؟ وقتی طرف هم خون خودته ... میدونی من  ب محض اینکه تنهامیشدم میرفتم تواتاق ...

ینی چی چجوری؟ هزارتا راه جلو پاشه 

بره باباش بگه همون لحظه جیغ و داد راه بندازه

سعی کنه با برادرش راجب این موضوع حرف بزنه صداشو ضبط کنه

حتی اگه دخول باشه خودش میتونه بره پزشکی قانونی و بعنوان مدرک اونم پیش خودش نگهداره 

با یه نفر که امین خودشه صحبت کنه

بچه که نیست دیگه

همون لحظه که اومد سراغش بگیره مثل بزنتش الان بخوای خودتو ضعیف نشون بدی تو خیابونم رو هوا زدنت 

خود من تو کوچه تاریک و خلوت یه دوچرخه سوار افتاد دنبالم وقتی خواس بهم نزدیک بشه دستشو داشت میبرد سمت زیپ شلوارش کنه باز کنه من چنان جیغی زدم و به فحش کشیدمش که از ترسش رفت پشت سرشم نگاه نکرد

الان تو این دوره که همه چی انقدر غرق کثافته نباید خودتو ضعیف نشون بدی وگرنه اسیب میبینی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ینی چی چجوری؟ هزارتا راه جلو پاشه  بره باباش بگه همون لحظه جیغ و داد راه بندازه سعی کنه با بر ...

درسته همه حرفات ولی این دختره عزیزمون نگران خانوادشم هست که از هم نپاشه🥺خیلی سخته از خانواده خودت همچین قضیه ای ما هیچ کدوممون نمیتونم خودمون و بزاریم جاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی چجوری؟ هزارتا راه جلو پاشه  بره باباش بگه همون لحظه جیغ و داد راه بندازه سعی کنه با بر ...

اره اگه شجاع باشی خیلی خوووبه ... ن مث من فقط گریه کنی و لال بشی

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
درسته همه حرفات ولی این دختره عزیزمون نگران خانوادشم هست که از هم نپاشه🥺خیلی سخته از خانواده خودت ه ...

مطمئن باش من اگه جاش بودم هزاربار تاحالا به خانوادم گفته بودم 

نگران چیه خانوادشه؟؟؟ ته بدترین اتفاق مرگه پدر مادرش که نمیخوان خودکشی کنن

وظیفه شونه باید برا بچشون امنیت ایجاد کنن لطف نیست وظیفه ست 

این همه سال نتونستن... از الان به بعد باااااید بتونن اصلا جای هیچ توجیه و بحثی نداره ملاک فقط بچه درست کردن نیست که

باید بتونی براشون اسایش و امنیت فراهم کنی اگه نتونی باید تقاص پس بدی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
مطمئن باش من اگه جاش بودم هزاربار تاحالا به خانوادم گفته بودم  نگران چیه خانوادشه؟؟؟ ته بدترین ...

اینم درسته .یعنی این حرفت از حرف من و منطق دخترمون درست تره راضیش کن که همچین کاری بکنه اگه بیکاری🥺💜

عزیزم واقعا متاسف شدم بخاطر شرایطتت ولی اینکه آنقدر خودتو به مظلومیت بزنی کاری پیش نمیره و باید فکر اساسی بکنی،اگر با قفل کردن در اتاقت و بعد دانشگاه رفتنت فکر می‌کنی در امانی که این کارو ادامه بده و به روش نیار و برای درمانت حتما حتما پیش یه روانشناس کاربلد برو و درمانتو شروع کن،ولی اگه فکر می‌کنی ممکنه دوباره واست مزاحمت ایجاد کنه باید اول بتونی ثابتش کنی مثلا فیلمشو بگیر یا صداشو ضبط کن و بعد تهدیدش کن اگه دیدی بدتر یا وقیحتر شد باید به برادر بزرگتر بگی که جلوش وایسه و فکر اینکه بکشنش یا غیره نباش فقط و فقط به فکر خودت باش نهایت یه زدو خورد پیش میاد ولی تو راحت میشی

اره اگه شجاع باشی خیلی خوووبه ... ن مث من فقط گریه کنی و لال بشی

با گریه هیچی درست نمیشه

فقط اون ادم اینو یاد میگیره که خب من با خواهرم اینکارو کردم هیچی نشد

پس کاری نداره که فردام میرم تو خیابون راحت به دخترا و ناموس مردمم تجاوز میکنم و آب از آب تکون نمیخوره! استارتر باید بطن ماجرا رو بسنجه

این شخص قراره یک روزی شوهر و پدر و پدربزرگ بشه.... این ادم اگه به بچه خودشم پس فردا تجاوز کنه چی؟

با گریه هیچی درست نمیشه فقط اون ادم اینو یاد میگیره که خب من با خواهرم اینکارو کردم هیچی نشد پس کا ...

ارهه باید بگهه نبایدد ضعیف باشه ...  

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
اینم درسته .یعنی این حرفت از حرف من و منطق دخترمون درست تره راضیش کن که همچین کاری بکنه اگه بیکاری🥺 ...

باید اینکارو کنه

پس فردا داداشش خبر مرگش میخواد زن بگیره بچه دار شه 

اون دختر بدبخت که با هزار ارزو میاد خونه این گناهش چیه؟

یا بچه بدبختی که این خیر سرش میخواد پدرش باشه چی میتونه از یه متجاوز یاد بگیره؟ 

ریشه این آدما باید خشک بشه وگرنه گند میزنن تو کل جامعه

چقدر حرفات درسته آفرین به این منطق و حرفای قشنگت💜

شما مردی؟

مهم ترین اتفاق زندگیم 👈 1401/5/5(خانم معلم آینده😂👋) _ عقل‌ کل های نی نی سایت لطفا نه ریپ بزنین نه کامنت بزارین تو تاپیکام ممنون .😊 خ
چقدر حرفات درسته آفرین به این منطق و حرفای قشنگت💜

چون حقیقتن

کاش استارتر ببینه و واقعا یه کاری کنه  

چه دل خوشی داری خواهر یک درصد شک ندارم پدرم درجا می ک .ش. د.ش اونوقت همه رو نابود کردم ،،،یبار بروش اوردم غیر مستقیم کسی تو حیاط نبود جز خودمون خواست بیاد بک.ش.دم سریع حرفمو عوض کردم وگرنه کاری میکرد واسه همیشه لال بمونم من خیلی بدبختم 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷