2777
2789
عنوان

کسی هست که بهش تجاوز شده باشه؟ میخوام درک بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 128 پست
 میگه اومده بودم پتو بندازم روت...هربار وقیح تر میشه و بار آخر خودشو تو رابطه واقعی فرض کرده بو ...

چقد پست فطرته

خب یعنی واقعا دخول انجام داد؟

اگه اینطور باشه میتونی قشنگ بیچارش کنی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
و اینکه منم تجربه چنین چیزی رو دارم و پسرخالم وقتی بچه بودم اگه بهش اجازه میدادم بهم تجاوز میکرد یا ...

جالبه منم وقتی چیزی میگم همه میگن چشه بهتر تو عه در حالی که منو اون دیوونه کرد خیلی ادم عصبی شدم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد پست فطرته خب یعنی واقعا دخول انجام داد؟ اگه اینطور باشه میتونی قشنگ بیچارش کنی

نه کامل نبود ولی وقیح تر شده بود مثلا طوری بود که اگه من بعد بیدار شدنم موافقت میکردم بخواد با کمال میل و استقبال و خوشحالی ،کامل رابطه بر قرار کنه

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
 به خدایی که این سر نوشت رو واسم رقم زد؟

من واگذار کردم ب خداا ... خدا برای بندش سرنوشت بد ک نمیخواد برادر شما بیشعوره مشکل داره  تقصیرخدا نیست .. مث اون شخصی ک ب منم اینکارو میکرد 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
 نه کامل نبود ولی وقیح تر شده بود مثلا طوری بود که اگه من بعد بیدار شدنم موافقت میکردم بخواد با ...

خب با این حساب نظرمو بخوام بگم 

اول اینکه تو شخصیت ضعیفی داری

اینکه ضعیفی اصلا دست خودت نیست چون از بچگی این کار برادرت برات یه حالتی بین عذاب وجدان، زورگویی و تعجب داشته یعنی تو اصلا نمیدونستی اون داره چیکار میکنه ولی میدونستی هرچی که هست وارد حریمت میشه بخاطر همین همیشه حس قربانی و مظلوم بودن داری تو زندگیت نسبت به همه چی

اگه سعی نکنی خودتو قوی کنی و کل زورتو جمع کنی که این ادمو بزنی زمین مطمئن باش بدترین خیانت رو در حق خودت و خانوادت کردی 

بعدشم دلت برا هیچ کسی نسوزه پدر مادر تو وقتی تصمیم به بچه دار شدن گرفتن یعنی میدونستن که میتونن از عهده بزرگ کردن بچه بربیان و همه جوره پاش وایسن اگه نتونن تا اخر عمر به تو مدیون هستن و الانم دقیقا همینه

پدر مادرت لطف نمیکنن وظیفه شونه که بخوان از تو محافظت کنن پس دلت برا یه فشار خون یه مرض ساده نسوزه

دلت برای خودت بسوزه که نه بچگی کرده نه نوجوانی الانم داری جوانی تو به باد میدی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
و اینکه منم تجربه چنین چیزی رو دارم و پسرخالم وقتی بچه بودم اگه بهش اجازه میدادم بهم تجاوز میکرد یا ...

چقدر ناراحت کنندس این حرفا😔

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

در ضمن واگذار کردن به خدا و این حرفا همش کلیشه ست

حتی خود خدام گفته حق تونو بگیرید حق دادنی نیست گرفتنیه 

این ادم قبل این که برادرت باشه انسانه اما انسانیت رو زیر پاش گذاشته و حتی به خواهرشم رحم نکرده اگه الان باهاش مقابله نکنی فقط مقصرش از اینجا به بعد خودتی

چون الان مطمئن باش میتونی جوری زمین بزنیش که دیگه نتونه بلند شه فقط باید دست از خودکشی و فکرای احمقانه یا چاقو گذاشتن ... برداری

چقدر ناراحت کنندس این حرفا😔

بله دقیقا

خصوصا که با همچین کسایی چشم تو چشمم میشی من دوتا از پسرخاله هام وقتی بچه بودم این قصد رو داشتن 

حتی یادمه یکی شون یه بار واقعا کاری کرد که گاها یادم میوفته حالم بد میشه حتی بچه بودم یه سری عکس و انیمیشن مزخرف نشونم میداد منم احمق و بچه بودم

چه میدونستم چه خبره یا اینا چیه نهایتا شیش هفت سالم بود

در ضمن واگذار کردن به خدا و این حرفا همش کلیشه ست حتی خود خدام گفته حق تونو بگیرید حق دادنی نیست گر ...

جوری حقمونو بگیریمم ؟؟ وقتی طرف هم خون خودته ... میدونی من  ب محض اینکه تنهامیشدم میرفتم تواتاقم درم قفل میکردم همش استرس همش عذاب میکشیدم اون از پشت در حرف میزد حرفای بد همش میترسیدم درو بازکنه بیادداخل 

سلام استارتر عزیز

الهی بمیرم برات خیلی شرایطت سخته

من بهم تعرض جنسی شد تو پارک بچگی

یادمه همیشه و به اندازه ی موهای سرم لعنتش کردم 

خواستم بگم تا حدی هم دردیم

فقط یه فکرایی تو ذهنم هست بهت میگم ببین میتونی عملی کنی

با فامیلهای نزدیکت کدوم راحتی؟

خاله دایی عمو به اینها بگو و تاکید کن خوانوادت چیزی نفهمن و فقط اون آشغالو گوشمالی بدن

دومی اینکه یه دوربینی چیزی بزار تو اتاقت

یه شب که اومد بزار کمی پیش بره و یکدفعه بیدار شو و به روی خودت نیار چیزی فهمیدی

فردا فیلمو بفرست براش و واضح به خاطر خودت آیندت ذهنت روحت جسمت بهش بگو کسافت اگر دست از سرم برنداری به خدا همه ی عالمو خبر میکنم و به پلیس میگم و میندازمت زندان(فقط تهدید کن بترسه) بزار بفهمه میدونی

خودتو قوی جلوه بده بخدا اینکارو کنی از دستش راحت میشی

مهم ترین اتفاق زندگیم 👈 1401/5/5(خانم معلم آینده😂👋) _ عقل‌ کل های نی نی سایت لطفا نه ریپ بزنین نه کامنت بزارین تو تاپیکام ممنون .😊 خ
 بله دقیقا خصوصا که با همچین کسایی چشم تو چشمم میشی من دوتا از پسرخاله هام وقتی بچه بودم ا ...

من اونی ک این کارو باهام میکردو دوسش ندارم قلبا دیگه اما مجبورم توخانواده باهاش خوب باشم تاکسی نفهمه