2777
2789
عنوان

کسی هست که بهش تجاوز شده باشه؟ میخوام درک بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 128 پست
اینم درسته .یعنی این حرفت از حرف من و منطق دخترمون درست تره راضیش کن که همچین کاری بکنه اگه بیکاری🥺 ...

فکر میکنی اگه بعدش بلایی سر پدر مادرم بیاد که حتما میاد چون پدرم خیلی روی من حساسه من افسرده و مریض و وابسته بهشون ،خوب میشم؟ دلیلی واسه زندگیه نداشتم میمونه من همون اول تاپیکم نوشتم من و امثال من دیگه آدم سابق و عادی نمیشیم دنبال همدرد گشتم،،امشبم که نبودم رفته بودم بیرون چون اگه نمی رفتم تمام ذخایز قرص های مسکنمو میخوردم 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
چقدر حرفات درسته آفرین به این منطق و حرفای قشنگت💜

مشکل من و امثال من علنی شدنش دیگه منطق و قانون نمیشناسه کیه که بعد فهمیدنش بپرسه خب حالا منطق چیه همه چی بهم میریزه نمی تونم اونارو فدای خودم بکنم..... خیر سرم پدرم بخاطر شغلش ادم محترم و شناخته شده ایه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید اینکارو کنه پس فردا داداشش خبر مرگش میخواد زن بگیره بچه دار شه  اون دختر بدبخت که با هزا ...

ایشالا جوون مرگ بشه...من که دلم نمیخواد عمر طولانی داشته باشم چون تو همین سن هم دیگه خسته شدم و بریدم ولی اونقدری عمر میخوام تا خاک شدنش رو ببینم

عزیزم واقعا متاسف شدم بخاطر شرایطتت ولی اینکه آنقدر خودتو به مظلومیت بزنی کاری پیش نمیره و باید فکر ...

نهایت زدو خورد؟ یبار بهم بی احترامی کرد جلوی پدر و برادر بزرگم انداختنش بیرون از خونه با التماس بقیه گذاشتن برگرده ممنون بخاطر نصیحتت...من خودمو به مظلومیت نمی زنم اینقدر مریضی روحی جسمی گرفتم که بی قرص مسکن نمی تونم تا حالا شده دوتا دوتا خوردم تا گیج بشم نفهمم چی شده 😁😁😁😢😢😢😢😢😢😧

چه دل خوشی داری خواهر یک درصد شک ندارم پدرم درجا می ک .ش. د.ش اونوقت همه رو نابود کردم ،،،یبار بروش ...

وا خب بکشه 

از یه طرف میگی ایشالا جون مرگ شه از طرفی میگی بابام میکشدش؟؟؟

نترس نمیکشه تو مگه جای باباتی که از عوضش تصمیم میگیری یا انقدر با قاطعیت میگی حتما اینکارو میکنه

پس دیگه راه دیگه ای نداری که همینطور ادامه بدی کار درست همینه که بری بزرگترت بگی منم بشینم یه جا چرا اینطور میشه چرا اونطور میشه زمین و زمان و خدا رو مقصر بدونم خب معلومه به هیچ نتیجه ای نمیرسم 

خدا عقل داده ازش استفاده کنیم عقلم الان حکم میکنه یا بزنی در گوش داداشت و به خواستش تن نده یا به بزرگترت بگی وگرنه این قضیه دیگه یک طرفه نیست چون دیگه بچه نیستی و کاملا میدونی این رابطه حرامه و چه عواقبی داره

بهرحال صلاح خویش خسروان دانند هرجور راحتی

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
وا خب بکشه  از یه طرف میگی ایشالا جون مرگ شه از طرفی میگی بابام میکشدش؟؟؟ نترس نمیکشه تو مگه ...

میدونم کش.تنش به صلاح منه اما زندگی بعدش  چی؟ دیگه هیچ کدوم آدم سابق نمی شیم عذاب پشت عذاب میشه داداش بزرگم داره درس میخونه و امید داره نمی تونم با خودم نابودش کنم نمی تونم پدرمو که اینقدر آدم محترمیه انگشت نمای شهر کنم تا بعد بیوفته زندان کاش اونقدری که میگفتی راحت و آسون بود نمی تونم اینقدر خودخواه باشم که زندگی پدر مادر و برادربزرگم رو فدای خودم کنم چون من الان فقط به امید اونا زندم گناه دارن نابود میشن ...یه نفر جور همه چیو بکشه و نابود بشه بهتره تا همه ...دوست دارم داداش بزرگم به هدفاش برسه گناه داره خیلی تلاش کرده منم تا هر وقت تونستم تحمل میکنم صبر میکنم تا بره دنبال هدف و زندگیش بعد اگر نتونستم و خوب نشدم خودمو میکشم تا تموم بشه این عذاب غیر قابل تحمل و زندگی پر ننگ...نمی دونم چی میشه 😧

امیدوارم بتونم تحمل کنم و زنده بمونم تا موقعی که برم دانشگاه شروع کنم درمان رو

شک ندارم که میتونی

فقط یادت نره که اگر میخوای زندگیت به روال عادی برگرده حتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتمممممااااااااااااااااا باید شروعش کنی.

سلام دوستم ماه ها هست که تو فکرتم که امروز تاپیکت رو دیدم همچنان توی اتاق در رو قفل کن و فقط به دانشگاه و رفتن از این خونه فکر کن نزدیکه از شر این مزاحم راحت بشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

سلام دوستم ماه ها هست که تو فکرتم که امروز تاپیکت رو دیدم همچنان توی اتاق در رو قفل کن و فقط به دانش ...

خیلی ممنون عزیزم🌸🌸❤❤❤❤