2777
2789
عنوان

کسی هست که بهش تجاوز شده باشه؟ میخوام درک بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 128 پست
خیلی خستم خیلی ....  دیگه نمیکشم دیگه از تحمل کردن بریدم

میفهمم چی میگی ولی باید کنار بیای

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم چی میگی ولی باید کنار بیای

تحملش از قدرت انسانیم خارجه رسما دیگه از لحاظ روانی دارم تغییر میکنم و همش بدتر میشم ادمای دیگه بعد از یبار تجاوز غریبه دیوونه شدن یا خودکشی کردن و... من چی بگم 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
 این حس که دیگه من مثل قبل و آدمای عادی نمیشم داره اذیتم میکنه😢😢😢 واقعا دیگه همه چیم مصنوعیه ...

منم همینطور.ولی داستان زندگی من و شما خیلی باهم فرق داره.این دنیا و این زندگی هیچ وقت به وفق مراد هیچ کس نبوده و نخواهد بود...سخته درکت میکنم،اما با نابود کردن خودت هیچ چیزی درست نمیشه

تحملش از قدرت انسانیم خارجه رسما دیگه از لحاظ روانی دارم تغییر میکنم و همش بدتر میشم ادمای دیگه بعد ...

آدم به غلط کردن میفته که دختر شده

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
تحملش از قدرت انسانیم خارجه رسما دیگه از لحاظ روانی دارم تغییر میکنم و همش بدتر میشم ادمای دیگه بعد ...

میگم دیگه چرا پیام من م نمیبینی به یک نفر بگو که بهت نزدیک باشه که بتونه راهنماییت کنه ما هیچ کاری از دستمون بر نمیاد جزخوب کردن حالت توی چند دقیقه به یه نفرکه توی دنیای واقعی بهت نزدیک تره و بهش اعتماد داری بگو تا کمکت کنه

میگم دیگه چرا پیام من م نمیبینی به یک نفر بگو که بهت نزدیک باشه که بتونه راهنماییت کنه ما هیچ کاری ا ...

حالم خوب نیست همه پیارو میخونم از بس گریه کردم خیلی سرم درد میکنه...با مشاور حرف زدم ولی چند وقتی یبار نمیدونم چرا همه چی میاد تو ذهنم مثل امروز و دلم میخواد خود.کشی کنم از زور سخت بودن تحملش

سلام عزیزم

من حرفاتو باور میکنم ولی یک سوال ازتون دارم ببخشید اینو میپرسم اما وقتی میاد سراغت بدن شمارو لمس میکنه فقط؟ یا انقدری پررو شده که بخواد لباس شمارو دربیاره و بخواد واقعا دخول انجام بده؟

و اینکه تاپیک قبلی تونم خوندم شما گفتی که وقتی بیدار میشی خودشو میزنه به اون راه!

خب فکر نکنم شب تو یه اتاق بخوابید اون لحظه تو بهش نمیگی پس تو اینجا چیکار میکنی؟ یا واکنشش چیه؟ اصلا حرفی نمیزنه یا استرس نمیگیره اون لحظه ای که بیدار میشی مثلا

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
 حالم خوب نیست همه پیارو میخونم از بس گریه کردم خیلی سرم درد میکنه...با مشاور حرف زدم ولی چند و ...

گریه نکن عزیزم💜با خراب کردن حالت فقط و فقط خودتونابود میکنی درحالی که اون نامرد عین خیالشم نیست.

طبیعیه نگران کنکورت الان نباش چون تا وقتی که ذهن آدم آزاد نباشه درس خوندن بی فایده و الکی و نمایشی عه!

میدونم اونم طبیعیه مایی که توی زندگی عادیمون اتفاق های نچندان مهمی میوفته حالمون بده میشه وذهنمون درگیرشه تو جای خودتو داری.با مشاور نه با یه نفر که بفهمتت از فامیل یا حتی از توی خود خانواده 

سلام عزیزم من حرفاتو باور میکنم ولی یک سوال ازتون دارم ببخشید اینو میپرسم اما وقتی میاد سراغت بدن ش ...

میگه اومده بودم پتو بندازم روت...هربار وقیح تر میشه و بار آخر خودشو تو رابطه واقعی فرض کرده بود ...اتاق من حداست و یکسال هر شب قبل خواب درو دو قفله میکردم صبحم که بیدار میشدم میخواستم برم بیرون یادم میومد در قفله مچاله شدن روحم رو حس میکردم

و اینکه منم تجربه چنین چیزی رو دارم و پسرخالم وقتی بچه بودم اگه بهش اجازه میدادم بهم تجاوز میکرد یا حتی لباس من یا خودشو درمیاورد 

ولی من از دستش فرار کردم اینم بگم ازم خیلی بزرگتره 

و خب من بعدها که 17 سالم اینا شد یسری مادرم و اون یکی خالم داشتن میگفتن فلانی پسر خوبیه

یهو لجم گرفت گفتم کجاش خوبه و یه طوری سربسته بهشون گفتم... بخاطر همین چون درک میکنم سعی دارم بهت کمک کنم ولی نمیدونم شرایط و جو بین تون چطور بوده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
درک میکنم منم عین تو ازار دیدم 😳😢 منم گاهی یهوو فکرا هجوم میارن تومعزم گاهی هم تو خواب دارم گریه م ...

کاش بتونم مردنشو ببینم