2777
2789

سلام 19 سالمه از بچگی که نمیدونستم چی به چیه برادر بزرگترم بهم دست درازی میکرد ولی دختر هستم(جزئیاتش رو تو اولین تاپیکم گفتم) ...مشاورم رفتم ولی مگه حافظم پاک میشه!دیگه کلا چند روز خوبم یدفعه یه روز پژمرده و داغون میشم طوری که دلم مرگ میخواد نمیدونم چرا خدا منو زندگیمو نابود کرد حس اینکه دیگه هیچ وقت نمی تونم مثل آدمای عادی بشم و نیستم نابودم میکنه دلم خیلی خیلی مردن میخواد خدا رو دیگه دوست ندارم منو فقط واسه عذاب کشیدن آفریده. خیلی خستم

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بمیرم برات🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فکر میکنی وقتشه خشم و ناراحتیت رو به برادرت نشون بدی شاید کمکت کنه

وقتی میدونم میکشنش چطور بگم چطور خانوادمو نابود کنم😢😧

بخاطر تجربه ی تلخ تون واقعا متاسفم 

حتما به روانشناس مراجعه کنید و جلسات رواندرمانی رو به هیچ عنوان قطع نکنید

شاید لازم باشه تا چندسال تراپی رو ادامه بدید 

مهمه که باورکنید هیچ تقصیری ندارید و چیزی از ارزش و اهمیت شما کم نشده 

عزیز دلم🥺💜چند روز دیگه شاید برم حرم امام رضا از امام رضا می‌خوام حال دلتو خوب کنه🌹

دیگم نمیخوام من هیچ وقت خوب نمیشم از گریه چشمام صفحه رو واضح نمی بینه

عزیز دلم🥺💜چند روز دیگه شاید برم حرم امام رضا از امام رضا می‌خوام حال دلتو خوب کنه🌹

برای منم دعا می‌کنی 😍

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل