2777
2789

الان میخوام برم دندونمو بکشم ولی خیلی از خونریزی بعدش میترسم چیکار کنم

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

دکترا میگن بستنی بخور .حالا شما مواظب باش بعدش سرما نخوری 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خون ریزی زیادی نداره

حواست باشه اون گاز استریل رو خیلی سفت فشار ندی آروم تو دهانت نگه دار

بستنی ام خوبه 2ساعت بعدش کم کم بخور

کدوم  دندونته؟

بدنم مور مور شد😭یاد خودم افتادم قبل عید 6تا دندون کشیدم تو 2هفته 

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

یدونه چای کیسه ایی رو بندازید داخل آب جوش و سریع در بیارید، بعد ازینکه سرد شد بزارید روی محل و بزارید بمونه.

یا میتونید چای غلیظ درست کنید و کمی نمک بریزید و بزارید سرد بشه و داخل دهنتون مدتی نگهش دارید سریع خونریزی بند میاد. 

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خون ریزی زیادی ندارهحواست باشه اون گاز استریل رو خیلی سفت فشار ندی آروم تو دهانت نگه داربستنی ام خوب ...

دندون آسیابم پایینیمه اون ته.. خیلی استرس دارممم🥲😭

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

دندون آسیابم پایینیمه اون ته.. خیلی استرس دارممم🥲😭

یعنی دندون عقل ؟

چندسالته؟متولد 83 ای؟

نترس ترسی نداره والا

دکترت اوکیه؟مطبش مجهز باشه دستیار خوبم داشته باشه اوکیه مشکلی پیش نمیاد 

یعنی دندون عقل ؟چندسالته؟متولد 83 ای؟نترس ترسی نداره والادکترت اوکیه؟مطبش مجهز باشه دستیار خوبم داشت ...

نه کنار دندون عقله

اره 21 سالمه

بله دکتر خوبیه عزیزم🥲❤️مرسیی

چای‌ غلیظ رو بزار خنک شه تو دهنت بچرخون

خیلی آروم تف کن بیرون

غذای گرم نخور

با زبونت هم جای خالی رو هی ور نرو

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
نه کنار دندون عقلهاره 21 سالمهبله دکتر خوبیه عزیزم🥲❤️مرسیی

نمیشد درست کنی ؟

سلامت با‌‌شی

منم 75 ای ام همشون خراب ‌ان دندونام

باید بکشم مصنوعی بذارم

الان 8 تا شو کشیدم 

بقیش شکسته و خرااااب😔😔

نمیشد درست کنی ؟سلامت با‌‌شیمنم 75 ای ام همشون خراب ‌ان دندونامباید بکشم مصنوعی بذارمالان 8 تا شو کش ...

عزیزم فدا سرتون تنتون سلامت🥲

نه برای منم قابل درست شدن نبود متاسفانه 

عزیزم فدا سرتون تنتون سلامت🥲نه برای منم قابل درست شدن نبود متاسفانه

توکل برخدا 

قبل کشیدن یه چیز شیرین بخور فشارت نیفته سرحال باشی