2777
2789
عنوان

کسی هست که بهش تجاوز شده باشه؟ میخوام درک بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 4866 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدردیم؟ منم سر بسته به مادرم گفتم فقط بهش تذکر سطحی داد

آره همدردیم.من تو بچگیم بود ۶ ۷ سالگیم.و تجاوز کامل نمیکرد دست درازی میکرد.دیگه گذشت منم بیخیال شدم.واقعا خیلی حس بدیه وقتی فیلم میبینم برادرای دیگه برا خواهراشون جون میدن بعد ما...

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
الهی بمیرم برو مشاوره 

دلم میخواد قبل دانشگاه رفتنم ضربه مغزی بشم ... بخاطر این در زوحیم میگرن عصبی دارم که هرروز مسکن میخورم قبلا موقع مدرسه ماهی شصت تا میخوردم😢😢😢

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
آره عزیزم🥰✨اون روزش تاپیک میزنم

خیلی ممنون عزیزم 🥰💙🦋 الهی که خیر ببینی💌 خوش بگذره 💛🍃

حالمون خوب میشه یه روز ، ولی ممکنه اون روز من نباشم ، اگه تو بودی جای من ، بلند بلند بخند از ته دل
من تو مورد شبیهت بودم طرف داییم بود ولی فراموشش کردم مثل تو خودمو اذیت نمیکنم و رابطمو بکل باهاش ق ...

من شاید 11 سال طول کشید همیشه خونه جلو چشممه خدا لعنتش کنه😢

آره مثلا تو سن 4 5 بیشتر کنجکاویه تا تجاوز

ولی بازم اینکارو توجیه نمیکنه

کاربری قبلیم ترکید همون گربه ای هستم که انگار گربست ولی در واقعیت مارمولکه😁😂 (کاربریمو برای خنده زدم گیر ندید😬)
 پس چی بشه موجهه؟ مگه از اینم بیشتر هست؟ چند دفعه از بچگی از همخونت😢😢

ببین ما همسنیم 

دوباره خودتو پیدا کن 

آرزو کن 

:) 

اینجا همه بار ها مردن، خورد شدن، احساس بی ارزشی کردن 

گذشته ک تموم شده خودت باید انتخاب کنی ایندتو زندگی کنی یا فقط بگذرونی تا زمانت تموم شه 

دلم میخواد قبل دانشگاه رفتنم ضربه مغزی بشم ... بخاطر این در زوحیم میگرن عصبی دارم که هرروز مسک ...

چرا نمیری مشاوره؟ 

به رقص مرگ در میان تنت ادامه بده             نفس بگیر و به جان کندنت ادامه بده
از ترس جلوشو نمی‌گرفتی؟ 

خودمو به خواب میزدم چون وحشت میکردم یا حتی خوابم که بودم به روی خودم میوردم میزد زیرش