2777
2789

نه بر عکس واسه من دومی خیلی دردم کمتر بود یعنی با دردی که بار اول کشیده بودم فکر میکردم این سری میمیرم ولی خوب بود. فکر کنم بستگی به کار دکتر داره

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۸ ماهه که دخترم به روش سزارین دنیا امده و شوهرم میگه دیگه جلوگیری نکن به این زودی ها شاید حامله نشی ولی من اصلا دلم نمیخواد هم بچم کوچیکه هم برای سزارینم میترسم زود باشه 

والا من دندون جراحی کردم امروز ب قدری صورتم ورم کرده درد دارم ک ب سزارین و زایمان فکر نمیکنم دگ

شما چ جراتی داری دوباره باردار شدی

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
من ۱۸ ماهه که دخترم به روش سزارین دنیا امده و شوهرم میگه دیگه جلوگیری نکن به این زودی ها شاید حامله ...

وای نه معلومه که زوده زمان بده بدنت کامل ترمیم شه آماده شه بعد. چه عجله ای داری حالا

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ... 
من ۱۸ ماهه که دخترم به روش سزارین دنیا امده و شوهرم میگه دیگه جلوگیری نکن به این زودی ها شاید حامله ...

صبر کنید 

دکترا هم میگن بعد از هر زایمان 3 سال زمان میبره تا بدن مادر خودشو بازسازی کنه و ویتامین های از دست رفته رو جایگزین کنه. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗