2777
2789

انقد ک تاپیک زدیم نامزدم یا شوهرم یا عشقم فلانه بسانه قهرع 

یا اینکارو کرد نکرد 

یکم بیایید از جنبه مثبتش فکر کنیم یاد خوبیاش 

از هر نوع کارای خوبش حتی سلام دادن با محبتش بگید 

یکی خود من انقد ک ازش بد گفتم خوبیاش ب چشم نیاد شاید 

یکمم از سیاست شوهر داری هرکس که بلده بگه استفاده کنیم یا چجوری خرش کنیم 🤞😂

خیلی دستش به خیر می‌ره ‌.هرکاری بتونه برای حل مشکل دیگران انجام میده .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مثبت نگره و اصلا شکاک نیست   دست بزن نداره و بددهنم نیست   خسیس نیست رفیق باز نیست  خانواده دوسته 

بدیش اینه ک دهن بین و بچه ننه اس 

💙تعین جنسیت ان تی   بر اساس نظریه رمزی💜   کسی که نظر‌ش باشما فرق داره دشمن شما نیست 

مهربونه-آشپزیش خوبه😂-خوشگله-

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

نامزد من چشم پاک ترین مردیه که میشناسم

کوچیکترین کاری که میکنه با اطلاع منه

خیلی با محبته

دوست نداره ناراحت باشم

برام هدیه میخره بدون مناسبت

به تک تک حرفام توجه داره

برام وقت میزاره

توی درسم حمایتم میکنه همیشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خیلی خیلی خیلی صبور،آروم،منطقی،بخشنده،ساده زیست،راستگو،خونواده دوست،به اطرافیان حتی اگر ازش کوچیکتر باشن خیلی احترام میذاره،با محبت،خنده رو،پایه

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

به شدت دست و دلیتزه

مهربانه

مشوق تمام کارهام هست

کمک حالمه تو همه ی کارهام

اهل سورپرایز کردنه

به شدت احترام میذاره به حریم شخصی

و......

همه اینها به خاطر تربیت صحیح پدر و مادرشون هست🌹❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
خیلی خیلی خیلی صبور،آروم،منطقی،بخشنده،ساده زیست،راستگو،خونواده دوست،به اطرافیان حتی اگر ازش کوچیکتر ...

خدا براتون حفظش کنه🌹

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

خیلیم پشتکار داره. توی کارش

اصلا وابسته خونوادش نیست

رفیق بازم نیست

و.... 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مهربونه.عاشقه.دلسوزه‌صادقه.دست به خیر‌ه.رفیق وپایمه .بادرکه.توکارای خونه کمک میکنه.مسولیت پذیره.بااخلاق ومومنه.کنارش ارامش دارم.خوشتیپم هست😉

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

اول اینکه هراتفاقی براش بیوفته مو ب مو واسم تعریف میکنه بدون اینکه بپرسم

خودم اصلا این اخلاقو ندارم . دست و دلبازه. کاریه بشدت از بچگی کار کرده جوری ک خودش جهازمو خرید.. پیش خانوادش هوامو داره این خیلی مهمه

نمیدونمم براچییی💎💎🔮🔮🔮 با طُ خوبع همه چیییییی💞💞💞💕💕💛💛💛💛🧡💛💚💚