2777
2789
عنوان

یکمم بیایید از خوبیایی شوهراتون بگید ...🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 48 پست

خیلی مهربونه عاشقشم همیشه طرف حق و میگیره الانم یه سال بیشتره خونه مامان و خواهر برادراش نرفتم و نمیرم پدرم فوت کرد هیچ کدون نیومدن الانم ۱۷ سال باردار شدم گفتم اصلا نمیخوام هیچکدومشون بیان وقتی زنگ بزنن میگم‌نیایین بهم حق داد گفت هرجور راحتی  

امیدم به خداهست همیشه
خدا براتون حفظش کنه🌹

زنده باشید

همچنین عزیزان شمارو🌷

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اینکه هراتفاقی براش بیوفته مو ب مو واسم تعریف میکنه بدون اینکه بپرسم خودم اصلا این اخلاقو ندارم ...

اون اولی و نامزد منم داره😂👌🏻

هرچی براش پیش میاد کاااامل میگه بهم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

آخیی خوشبخت بشین🌺

همچنین عزیزم😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

به شدت دست و دلیتزه مهربانه مشوق تمام کارهام هست کمک حالمه تو همه ی کارهام اهل سورپرایز کردنه ب ...

خوشبخت باشید🙏.دقیقیا مثل من😃

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم