2777
2789
ان شاالله زود جاش سبز شه عزیزم، منم سه ماهه سقط کردم

مرسی گلم ایشالله 

شما چرا سقط کردین

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من iui کردم واسه جنسیت، قلبش تو۱۱هفتگی نزد، 

ایشالله که به زودی خدا بهت نی نی سالم میده 

همین  رژیمم خوبه ،فقط باید خوب رعایت کنی

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن

خانما میشه منم یه سوال بپرسم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ایشالله که به زودی خدا بهت نی نی سالم میده  همین  رژیمم خوبه ،فقط باید خوب رعایت کنی

من ک شوهرم گرده نخل مصرف میکنه، دکتر گفت ک شوهرت باید رعایت کنه بیشتر، واسه خودمم قرص پتاسیم نوشت

من ک شوهرم گرده نخل مصرف میکنه، دکتر گفت ک شوهرت باید رعایت کنه بیشتر، واسه خودمم قرص پتاسیم نوشت

دکتر من گفت بیشتر باید خودت رعایت کنی 

گرده نخل رو چجوری مصرف میکنن؟؟

بپرس عزیزم؟

مممنونم عزیزم من برعکس شما رژیم دختر زایی گرفتم بعد با کیت تخمک گذاری پبش رفتم امروز کیت دو خط افتاد یعنی دیگه نباید رابطه داشته باشم؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
اوایل با عسل میخورد ناشتا، بخاطر بوی بدش ریختم تو کپسول، صبح سه تاشو میخوره

منم واسه شوهرم گرفتم نمیدونم چجوری بهش بدم 

یعنی تو کپسولم خوبه ؟؟

مممنونم عزیزم من برعکس شما رژیم دختر زایی گرفتم بعد با کیت تخمک گذاری پبش رفتم امروز کیت دو خط افتاد ...

میگن زمانیکه کیت رنگ گرفت تا ۲۴ ساعت بعد تخمک آزاد میشه، شما ک دختر میخوای ۴۸ ساعت آینده رابطه نداشته باش

مممنونم عزیزم من برعکس شما رژیم دختر زایی گرفتم بعد با کیت تخمک گذاری پبش رفتم امروز کیت دو خط افتاد ...

نه عزیزم 

وقتی یه خطش کمرنگ تر شد دوازده ساعت بعدش اقدام کن 

ولز به نظرم شما باید قبل اینکه کیتتون رنگ بگیره اقدام میکردین

آره مهم اون پودره ک وارد بدنش شه، شبا هم دمنوش زنجبیل و دارچین میخوریم

خوب پس منم بریزم داخل کپسول