2777
2789
عزیزم شما باید از روز ده سیکلتون اقدام میکردین و تا دوازدهم و الان که سیزده این اقدام نکنین تا شب پا ...

مممنونم از راهنماییت دوست خوبم⚘💋

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز من دیشب آخرین رابطه ام بود روز دوازدهم امروز روز سیزدهم کیت زدم ساعت ۱ ظهر آخرین کیتم

به نظرم نباید روز دوازدهم  میرفتی اقدام چون اسپرم تازه میمونه 

باید يازدهم اقدام میکردین 

ایشالله که خدا بهت یه دختر خوشکل و سالم بده 

خیلی تو فکر این کیت و اینا هم نرو ،هرچی خدا بخواد همونه

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
آخی عزیزم😔، ان شاالله این ماه دوباره باردار شی😍

مرسی گلم همچنین 

ایشالللهه

میشه واسه سلامتی نی نی منم صلوات بفرستین ،ایشالله سالم دنیا بیاد 🥰😘😘🙏🙏🙏😷خدایا تنها امیدم تویی ،ناامیدم نکن
میگن ک منی دهانه واژن ریخته شه واسه دختر، ان شاالله همونی ک میخوای بشه

توکل به خدا عزیزم. شما هم ایشالا به خواست دلتون برسید. براتون دعا میکنم.⚘⚘

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
به نظرم نباید روز دوازدهم  میرفتی اقدام چون اسپرم تازه میمونه  باید يازدهم اقدام میکردین& ...

آره عزیزم من‌همش میگم هرچی خدا بخواد همونه.توکل به خدا.ممنونم ازت⚘⚘