2777
2789
عنوان

بینی منم بیاید ببینید چطوره + عکس

117 بازدید | 11 پست

تقریبا شبیه همین خانومه بینیم با اجازشون عکسو برداشتم 😘 

من از عمل خیلی میترسم و دوس ندارم عمل کنم و انزیم و لیفت و این چیزا هم بدم میاد ، چیکار کنم خوبه یعنی بهش دست نزنم ؟ خیلییی درگیرم باهاش😂 هی میخوام با یکی دوس شم میترسم بدش بیاد از صورتم البته من چشمام درشته و هیکلمم خوبه و یکم لبام بزرگ تره از ایشون   ولی خب میترسم دیگه 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

ازخداشم باشه

راستی گوگلی شدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی ؟؟؟ 

یعنی عکسه رفت تو گوگل

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
از کجا فهمیدی

عزیزم پست اول عکس بزاری میره گوگل

میشه گزهرش بزنی ؟؟؟

تعلیق میشم عزیز