2777
2789
عنوان

دهم تجربی

141 بازدید | 9 پست

سلام رفقا خوبین؟

برای دهم تجربی کتاب کمک آموزشی عالی سراغ دارید؟

و اینکه به نظرتون چجوری باید درس خوند تا قبول شه آدم؟

و اگر پیشنهادی دارید و منابع خوب سراغ دارید بگید ممنون رفقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه درسی؟در چه سطحی؟

برای درس های تخصصی و عمومی که تو کنکور هم میان😥❤

البته بیشتر برای درس های تخصصی میخوام چون سخت تر هستن برای فیزیک و شیمی و ریاضی و زیست🤒💌

البته برای ریاضی کتاب گاج دارم برای شیمی هم خیلی سبز برای فیزیکم سیر تا پیاز ولی گفتم اگه بازم کتاب دیگه ای باشه خوب باشه بخرم که بتونم از روش بخونم نمره خوب بگیرم و اینکه در حد کتاب باشه چون تیز هوشان اینا نیستم مدرسه ام معمولیه🙏🌻

برای درس های تخصصی و عمومی که تو کنکور هم میان😥❤ البته بیشتر برای درس های تخصصی میخوام چون سخت تر ...

برای ریاضی و فیزیک و شیمی در سطح کتاب، کتابای خوبی هستن. 

زیست هم معمولا خیلی سبز برای اولین کتاب استفاده میشه.

من باشم از دهم نمیخونم 

سعی میکنم با مدرسه برم و جلو و مفهوم درس هارو یاد بگیرم

تست بزنم،اما نخونم 

من دهم خوندم و یازدهم کلااااا کم اوردم 

البته هدف هم مهمه

هدف اصلی تو یازدهم معلوم میشه،چون میفهمی اومدی تو چه راهی

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩