2777
2789
نه سومی

اون دوتا دخترن ؟؟؟ 

ولی این پسر میشه ، 

خوزستانی ؟ 

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوتا گل دخترداری انشالله این نی نیت پسره، فردا حتما بیا بگو من برات صدتاصلوات میفرستم جنسیتی ب ...

ممنون عزیزدلم حتمن میام خبرمیدم شنبه صب سونودارم

عزیزم دوتا گل دخترداری انشالله این نی نیت پسره، فردا حتما بیا بگو من برات صدتاصلوات میفرستم جنسیتی ب ...

ابجی میشه بگی کِی ازم خاستگاری میکنا؟ (لعظی ک ب خودم بگه منظورمه.. نه رسمی) اصلا خاستگاری میکنه یا ما باهم نمیرسیم؟

ی دختر دارم خیلی اذیتم میکنن سر جنسیت بچه

دختر نعمته ، برکته ، عشقه 

انشالله که پسر باشه ولی هرچی هست سالم باشه 🙏

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
محمدمنو دوس داره یانه! ؟اهل خیانته؟ 

اهل خیانت نیست