asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 عنوان با جاریم باهاش قهر بودم ولی اشتی کردیم 259 بازدید | 16 پست الان تقریبا 2 ماهه اشتی کردیم باهم خیلی صمیمی شدیم امشب پیشنهاد دادم بریم کندوان آش بخوریم اوناهم میخوان بیان 3 سالی بود قهر بودیم البته به نظرتون خیلی داریم تند پیش میریم یبارم قبلش گفتم اومدن خونمون 1400/08/27 | 14:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 126236 ب سلامتی😁 بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 اره فاصله رو حفظ کن زیاد قاطی نشید که دوباره دعوا بشه… من ارتباط رو خیلی دوس دارم نمیتونم نمیدونم چرا حالا امروزم بریم بیرون دیگه یکم ارتباطم رو سنگین تر میکنم
دزدانtدریایی عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6398 اره اینطور میش برید چندماه دیگه دوباره قهر میکنی..بهتره احترام و حریم زو حفظ کنید و یکم رسمی تر باشید باهم..صمیمیت زیاد خوب نیس.... من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم
حاجی_پشمااام عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3505 ب نظرم دیگه شورشو در نیارجوگیر نشو دیگه..عادی مثل قبل رفت و امد کنین عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 سر چی قهر بودین سر تولد2 سالگی بچش مادربززگش بهم تیکه انداختمنم ناراحت شدم مجلس رو ول کردم رفتم با گریه از اونجا باهم دعوامون شدالبته از اون طرف با فامیلشون دوست هستیم یکم قاطی هست
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 ب نظرم دیگه شورشو در نیار جوگیر نشو دیگه..عادی مثل قبل رفت و امد کنین رفت امد نداریم در حد چت هست ولی هرروز چت میکنیم دیگه🙄
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 اره اینطور میش برید چندماه دیگه دوباره قهر میکنی..بهتره احترام و حریم زو حفظ کنید و یکم رسمی تر باشی ... نمیتونم اخه من یا باید صمیمی باشم یا کلا ببوسم بذارم کنار😂😂😂
asabani مدیر استارتر عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 1516 خیلی شخصیت عجیبی هم داره نمیدونی کی ناراحته کی خوشحالی از چی خوشش میاد از چی نمیاد دوس دارم کشفش کنم
حاجی_پشمااام عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3505 رفت امد نداریم در حد چت هست ولی هرروز چت میکنیم دیگه 🙄 اخه هر روز با جاری چی میگه تو اونم تو چتعادی باش بابا عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
حاجی_پشمااام عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3505 خیلی شخصیت عجیبی هم داره نمیدونی کی ناراحته کی خوشحالی از چی خوشش میاد از چی نمیاد دوس دارم کشفش کنم دوس نداشته باش چون همین چیزاس ک باعث میشه دوباره دعواتون بشه ..اینجور ادما ب ی چیز الکی گیر سه پیچ میدن و دهنتو سرویس میکنن عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪