2777
2789

الان تقریبا 2 ماهه اشتی کردیم باهم خیلی صمیمی شدیم امشب پیشنهاد دادم بریم کندوان آش بخوریم اوناهم میخوان بیان 

3 سالی بود قهر بودیم البته 

به نظرتون خیلی داریم تند پیش میریم یبارم قبلش گفتم اومدن خونمون

ب سلامتی😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فاصله رو حفظ کن زیاد قاطی نشید که دوباره دعوا بشه…

من ارتباط رو خیلی دوس دارم نمیتونم نمیدونم چرا حالا امروزم بریم بیرون دیگه یکم ارتباطم رو سنگین تر میکنم 

ب نظرم دیگه شورشو در نیار

جوگیر نشو دیگه..عادی مثل قبل رفت و امد کنین

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
سر چی قهر بودین 

سر تولد2 سالگی بچش مادربززگش بهم تیکه انداخت

منم ناراحت شدم مجلس رو ول کردم رفتم با گریه از اونجا باهم دعوامون شد

البته از اون طرف با فامیلشون دوست هستیم یکم قاطی هست 

اره اینطور میش برید چندماه دیگه دوباره قهر میکنی..بهتره احترام و حریم زو حفظ کنید و یکم رسمی تر باشی ...

نمیتونم اخه من یا باید صمیمی باشم یا کلا ببوسم بذارم کنار

😂😂😂

رفت امد نداریم در حد چت هست ولی هرروز چت میکنیم دیگه 🙄

اخه هر روز با جاری چی میگه تو اونم تو چت

عادی باش بابا 

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
خیلی شخصیت عجیبی هم داره نمیدونی کی ناراحته کی خوشحالی از چی خوشش میاد از چی نمیاد دوس دارم کشفش کنم

دوس نداشته باش چون همین چیزاس ک باعث میشه دوباره دعواتون بشه ..اینجور ادما ب ی چیز الکی گیر سه پیچ میدن و دهنتو سرویس میکنن