2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بیست روز شد برید بیرون ولی خونه پدر و مادرتون نرید بهتره

پدرو مادر همسرم دیروز اومدن خونمون هر کار کردیم اومدن داخل پدرشوهرم میگه من اعتقاد ندارم،اما شوهرم بهشون گفت چرا اومدید،فکر کنم ناراحت شدن

چرا دوماه؟؟

چون خانوادگی گرفتیم و به مرور همه ی اعضای خانواده بابامم کروناش عود کرد و قرنطینه اش طولانی شد ولی 2 هفته طول کشید تا پدرم خوب بشه و تا یه مدت سرفه داشت و به خاطر همین تا کامل خوب نشدیم اجازه رفت آمد هیچ کس رو ندادیم حتی عموم توی بیمارستان میخواست پدرم رو ببینه  بابام اجازه نداد

همسرم واکسن زده اما من نه،منم علایم نداشتم اما برای احتیاط

ما هم اول همسرم گرفت ولی همون گرفتیم ، الان نزدیک سه هفته میگذره 😑

علائم ندارین خوبه خداروشکر ولی ممکنه ناقل باشین. کار خوبی کردین عزیزم اگه همه مراعات میکردن مثل شما زودتر بیماری کنترل میشد 🌹

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
چون خانوادگی گرفتیم و به مرور همه ی اعضای خانواده بابامم کروناش عود کرد و قرنطینه اش طولانی شد ولی 2 ...

اهان 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶