2777
2789

خواهرشوهرم میخواست یکی دوسال یا بیشتر خونمون بمونه که تو شهر ما مشغول به کار بشه..بدون هماهنگی باهام از خواهرشوهرم که همینجا زندگی میکنه شنیدم.. واکنش نشون ندادم ولی راضی نبودم..اومد و 4ماه مشغول کار آموزی بود من راحت نبودم باهاش..تعطیلات عید که برگشت شهرستان به پیشنهاد یکی از نزدیکان نامه نوشتم تو وات ساپ که بگم راحت نیستم..شوهرم راضی نبود بفرستم نامه رو به یکی دیگه از خواهرای شوهرم فرستادم گفتم نظرشو بگه ولی دیگه پشیمون شدم و گفتم خوندی پاکش کن..ولی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی پاک نکرد و بعد من پیام دادم که از حضورش تو زندگیم راضی نیستم و این یه حقیه که به گردنشه و گردن ه ...

چه پررو میرف خونه خواهرش 

سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنن 

حقم داری خب..‌اما به اینم فک کن اون بیچاره راه دیگه ای نداشته یه دخترمجرد بوده و تنها...

چــه خـــبرا آیـــنه جـــان؟ هـــیچ خــــبر!،غــــمگیـنم...یـــک نـــفر آدم و چـــند نـــفر غـــمگینم...

از این حرفم خیلی ناراحت شد و البته تیک خورده بود ولی دیر خونده بود پیاممو نصف شب جواب داده بود که من صبح پیامشو خوندم گفت این پیامت خیلی ناراحت کننده بود و باهاش مطرح کردم برگرده دیگه هیچ وقت مزاحمت نمیشه..

ولی پاک نکرد و بعد من پیام دادم که از حضورش تو زندگیم راضی نیستم و این یه حقیه که به گردنشه و گردن ه ...

خب خاهرش چرا نبردش پیش خودش.. شما اشتباه کردی باید همون اول کار نارضایتیتو اعلام میکردی 

چشمان تو آفریقاست.. 

نه به نظرم 

خواسته زیادی هست 

قبلش باید باهاتون هماهنگ میکردن و در صورت رضایت شما میومدن 

حالا که چشمت افتاد بیا تا بدونی🙃.................................................................................................🙃 اون اتفاق غیر منتظره که حالتو و حالمو خوب کنه نزدیکه بهمون 🙃خدایا شکرت🤍