هیچی رفتم دیدم گوشیم زنگ خورد دیدم خواهرمه فهمیدم زنگ زده به اون بی صاحاب کرونا هم بود دیدم ماسک هم نزدم کلن برگشتم
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جایی ندارم برم تو غربتم کم پیش میاد تا این ند بحث بالا بگیره ولی گاهی که خیلی عصبی ام دوس دارم برم ت ...
غربتم نباشه نمیشه جایی رف پیش کسی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
چرا من اگه غریب نبودم میرفتم پیش مادرم دو ساعت میموندم اروم میشدم کاملا الانم وقتی خیلی خورده اعصابم ...
اخه میدونی چیه ما که دوباره برمیگردیم ولی ناراحتیو اعصاب خوردیش برای اونا میمونه همش نگران ادمن منم دلخوریامو قهرامو میگم بعد میگم کاش نمیگفتم یبار اوایل قهرکردم رفتم مادرم زنگ زد به پدرشوهرم خیلی باهاش بدو تند حرف زد البته که حقش بود
بحثای ما جدی نیست اکثرا سر زیاد کار کردن همسرمه که ناراحت میشم مامانمم ارومم میکنه😐😂اون مدل دعواها ...
خداروشکررر