2777
2789
عنوان

اگه بحث کردید باشوهراتون وشدیدا احتیاج دارید خونه نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست
خوب چی شد

هیچی رفتم دیدم گوشیم زنگ خورد دیدم خواهرمه فهمیدم زنگ زده به اون بی صاحاب کرونا هم بود دیدم ماسک هم نزدم کلن برگشتم  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی ندارم برم تو غربتم کم پیش میاد تا این ند بحث بالا بگیره ولی گاهی که خیلی عصبی ام دوس دارم برم ت ...

غربتم نباشه نمیشه جایی رف پیش کسی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
غربتم نباشه نمیشه جایی رف پیش کسی

چرا من اگه غریب نبودم میرفتم پیش مادرم دو ساعت میموندم اروم میشدم کاملا الانم وقتی خیلی خورده اعصابم زنگش میزنم ارومم میکنه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا من اگه غریب نبودم میرفتم پیش مادرم دو ساعت میموندم اروم میشدم کاملا الانم وقتی خیلی خورده اعصابم ...

اخه میدونی چیه ما که دوباره برمیگردیم ولی ناراحتیو اعصاب خوردیش برای اونا میمونه همش نگران ادمن منم دلخوریامو قهرامو میگم بعد میگم کاش نمیگفتم یبار اوایل قهرکردم رفتم مادرم زنگ زد به پدرشوهرم خیلی باهاش بدو تند حرف زد  البته که حقش بود

اخه میدونی چیه ما که دوباره برمیگردیم ولی ناراحتیو اعصاب خوردیش برای اونا میمونه همش نگران ادمن منم ...

بحثای ما جدی نیست اکثرا سر زیاد کار کردن همسرمه که ناراحت میشم مامانمم ارومم میکنه😐😂اون مدل دعواهای جدی نداریم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بحثای ما جدی نیست اکثرا سر زیاد کار کردن همسرمه که ناراحت میشم مامانمم ارومم میکنه😐😂اون مدل دعواها ...

خداروشکررر

حالا من برعکس شما وقتی دعوامون میشع اصلا نمیتونم از کنارش تکون بخورم اگه برم یا خودش بره حالم بدتر میشه.اکرم ادای بقی رو دربیارم بخوام صحنه رو ترک کنم نمیزاره تا کاملا مطمئن بشه ک دیگه ناراحت نیستم