2777
2789
عنوان

شما باشین چطوری برخورد میکنین 🤨

994 بازدید | 25 پست

امشب خانواده همسرم مهمونم بودن ازلحظه ای که اومدن حرف بچه دارشدن ما بود تا رفتن شوهرم به هرکی که آشناس رومیندازه به من بگن بچه دار بشیم اما خودم نمیدونم چرا هیچوقت ازته دلم نمیخوام مادر بشم فعلا ☹

پدرشوهرم کلی وعده وعید داد اگه بچه بیارم ماشین برام میخره طلا و...😂😂میخوادگولم بزنه نمیخوام بهشون بی احترامی کنم اما واقعا دوست ندارم بقیه چیزی بگن درمورد این موضوع چون مهم نظر خودمه دیگه خییییلی میگن کلا حرفشون شده بچه  چیکارکنم ازسرشون بیفته؟🤔😒

چقد راحت درمورد عملیات ریختن صحبت میکنن😐😐

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چندساله ازدواج کردی عزیزم؟ دلیلت چیه که نمیخوای؟

مطمئنا نظر تو مهمه اما خب وقتی ازدواج کردی به اینم فکرکردی که طرف مقابلت هم تو این زندگی نقش داره و تصمیماتتون دونفره اس، اگه از اول بچه دار شدن رو دوست نداشتی باید بهش میگفتی قبل ازدواج

البته من نمیدونم چقدر از ازدواجت گذشته

مگه چند وقته که ازدواج کردید؟ 

به شوهرت بگو بهتره خودمون دو تا در این مورد تصمیم بگیریم وقتی پای بقیه رو می کشی وسط اگر یه بار من عصبانی بشم حرفی بزنم اختلاف پیش بیاد تقصیر خودت میشه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

یکی از مهم ترین دلایل ازدواج بچه هست شما شرعا وقانونا باید قبل ازدواج عدم تمایل خودتون واعلام میکردید وگرنه شوهروخانواده اش  هراقدامی مجازن انجام بدن

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
فایده نداره میگن سه ساله عروسی کردین ودیگه دیره 😐

من ۱.۵ ساله عروسی کردم اوایل میگفتن

بعدش مادرشوهرم هی عکس و فیلم نی نی میفرستاد

بعدش از طرف دیگران میگفت فلانی گفته حامله نیست؟ موردی داره؟ و...

حرف که زیاد میگن

یه گوش در یه گوش دروازه

عملیااات🤔🤔 راجب اون قضیه که حرف نمیزنن😂

وقتی میگن بچه بیارید یعنی همین دیگه 

بله عملیات شبانه🤣

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

باید با همسرت صحبت کنی. اما بچه اونقدر ترسناک نیست. چون خودمم این حسو داشتم. از بعدش از خستگیهاش از اینکه از پسش بربیام از تغییر اندام از تقسیم محبت همسرم به من و بچه و.... میترسیدم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

حالا گذشته از حرف بقیه ، مادرشدن حس بدی نیست . تا شوهرت ذوقش رو داره ، بیار . نذار براشون سرد بشه این موضوع . اگر با همسرت و خانوادش مشکل نداری و امتحان پس داده ان بیار دیگه . هر چی بگذره برات سختتر میشه . 

خب چندساله ازدواج کردی عزیرم؟ دلیلت چیه کا نمیخوای؟ مطمئنا نظر تو مهمه اما خب وقتی ازدواج کردی به ا ...

سه ساله عزیزم نمیدونم چرا ولی واقعا بچه دارشدن دوست ندادم اصلا ومیترسم