2777
2789
عنوان

شما باشین چطوری برخورد میکنین 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ساله عزیزم نمیدونم چرا ولی واقعا بچه دارشدن دوست ندادم اصلا ومیترسم  

خب باید آمادگی روحی و جسمی داشته باشی،

راستش منم دقیقا مثل تو بودم درس هم میخوندم و اصلا دلم نمیخواست، ۴سال که از ازدواجمون گذشت دیگه کم کم دلم خواست اقدام کنم، اقدام کردن همانا و فهمیدن این که ما بچه دار نمیشیم همانا، و تا الان که ۹سال از ازدواجمون میگذره و بچه نداریم و درگیر بیمارستان و درمان و دارو و....

حالا گذشته از حرف بقیه ، مادرشدن حس بدی نیست . تا شوهرت ذوقش رو داره ، بیار . نذار براشون سرد بشه ای ...

آخه میترسم نتونم درست مادری کنم بچه چه گناهی داره😥

سه ساله عزیزم نمیدونم چرا ولی واقعا بچه دارشدن دوست ندادم اصلا ومیترسم 

چقدر حس آدما نسبت به یه موضوع میتونه متفاوت باشه!

من دو ماهه مادر شدم و انگار دوباره عشق رو تجربه کردم. از همه چیز بچه لذت میبرم، حتی نگاه کردن بهش. وقتی خوابه دلم طاقت نمیاره میرم بغلش میکنم و گردنشو بو میکنم و هزاربار می بوسمش. 

امسال  مرخصی زایمانم ، به شوهرم گفتم سال بعد  مرخصی بدون حقوق میگیرم ولی پیش دخترم می مونم

میدونم اما دوست دارم وقتی تجربه کنم که خودمم مشتاق باشم 😣

عزیزم الان سه ساله ازدواج کردی شاید تا دوسال دیگه هم بچه دلت نخاد متاسفانه ناباروری هم خیلیی زیاد شده میگم  همین الان برو انواع ازمایشات رو انجام بده که خیالت راحت باشه هروقت بچه خاستی مشکل نباشه نه اینکه چند سال بچه نخای بعد هم که بخای تاچند سال منتظر باشی اینطور خیلی اذیت میشید خیلیی

آخه میترسم نتونم درست مادری کنم بچه چه گناهی داره😥

چرا نتونی عزیزم ؟ دوران بارداریت ، کتاب بخون ، از تجربه بقیه استفاده کن .شما مشخصه خانوم مسئولیت پذیری هستی . همینکه اطرافیان بهتون راجع به بچه دار شدن نظر میدن ولی جوابشون رو نمیدین و بداخلاقی نمیکنین ، معلومه صبورید . بااخلاق و مهربونید . اخلاقای خوب یه مادر رو دارید 

خدا کمکتون میکنه . 

چقدر حس آدما نسبت به یه موضوع میتونه متفاوت باشه! من دو ماهه مادر شدم و انگار دوباره عشق رو تجربه ک ...

عزیزم🥰

انشالله همیشه سلامت باشه وعاقبت بخیربشه❤

چرا نتونی عزیزم ؟ دوران بارداریت ، کتاب بخون ، از تجربه بقیه استفاده کن .شما مشخصه خانوم مسئولیت پذی ...

مرسی قربونت 😘

آره صبرم زیاده چون خیلی سختی تحمل کردم ولی الان تردید دارم دوست دارم دلم قرص باشه وازته دلم بچه بخوام