2777
2789

بخدا هر دارویی استفاده کردم تا موقعی که شربت هارو استفاده میکنم خوبه بعدش دوباره شروع میشه 

بواسیر هم داشتم دیگه بدتر شده موقع بیرون روی خیلی ببخشید انگار موقع مرگمه از بس درد میکشم انجیر  یا اب زیاد یا میوه زیاد میخورم ولی فایده نداره !😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نرفتی ؟ 

اگر اصفهان هستی من دکتر خوب میشناسم

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

روغن زیتون 

دم کرده محمدی 

کاهو 

هویج رنده شده 

آلو بخارا و زردآلو 

بعضی میوه ها یبوست میکنن مثلا سیب و موز و انار 

ولی آلو انگور و پرتقال ملینن

ناشتا ۲ لیوان آب ولرم بخور تغذیه رو هم رعایت کن

روغن کرچک بشدت مسهله

واقعا؟؟ 

اینو امتحان نکردم 

کل اینایی که دوستا گفتنو رعایت کردم 

ولی دوست دارم خوب شم اخه تا کی اینا همه رو بخورم یعنی وقتیی دسشوییم میگیره من لرزم میگیره

عزیزم اول اینکه هر وقت احساس دفع داری همون موقع باید بری .

سبزیجات زیاد باید مصرف کنی .

هر چی میخوری سرچ کن ببین باعث یبوست میشه اونو نخور .

خوردن صبحانه .

ورزش شکمی وپیاده روی .

آجیل خوبه 

مقداری مصرف شیرینیجات هم خوبه .

واینکه ارثیه 

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .
واقعا؟؟  اینو امتحان نکردم  کل اینایی که دوستا گفتنو رعایت کردم  ولی دوست دارم خوب ...

من سر زایمانم خوردم البته اسهال میشی ها

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

منم همینطورم متاسفانه ، مشکل از روده ی بزرگه تحریک پذیره ، باید پیش متخصص بری و مشکلت رو حل کنه اینا همه یه مدت کوتاه مشکلت رو برطرف میکنه ولی برای راه حل اساسی باید بری پیش دکتر

👑 یکتام 👑  👈 دنیام 👉