2777
2789
عنوان

هیچ کدومتون ضد افتاب رنگی استفاده نمیکنید؟!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1493 بازدید | 65 پست
آره خوبه، البته برای پوست چرب هست. من قبلا آردن و مای استفاده کردم اما ماسیده میشد رو صورت، این یکی ...

مرسی ازت عزیزم ‌. 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کی گفته؟ قیمتش هفتاده

قیمتش خوبه . کیفیتش چی خوبه؟ باعث جوش زدن نمیشه؟ پوستتون چربه یا خشک ؟ ماسیده نمیشه رو صورت؟ سبکه؟

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

مرسی عزیزم . پس یکی از گزینه هام میشه دکتر ژیلا😅

اره خیلی خوبه ازهرلحاظ ک فکرشو کنی مناسبه ی عددی روشون هستا.بیشترینشو بردار.فک کنم 65 ایناس.من اونو گرفتم چون مقاومتش تو سرما بیشتره نمیزاره سوز سرماپوستتو خراب کنه

پناه بر تو ک بی واژه مرا میشنوی.....
خوبه سبکه؟ باعث جوش زدن نمیشه؟ پوستت خشکه یا چرب؟

آره سبکه گلم. من پوستم چربه نه اصلا جوش نزدم.من همیشه بیرنگ میزدم الان ضد افتاب خارجی خیلی کم پیدا میشه اینم بی رنگ میخواستم بگیرم.رنگی داشت مجبوری گرفتم ولی راضیم.

قیمتش خوبه . کیفیتش چی خوبه؟ باعث جوش زدن نمیشه؟ پوستتون چربه یا خشک ؟ ماسیده نمیشه رو صورت؟ سبکه؟

آره خیلی خوبه، برای پوست چربه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

سینره 50spf_رنگ جلدشم قهوه ای_برای منک  پوستم خشکه عالیه ،دوستمم پوستش جوش میزنه خوبه و راضیه

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
دکتر ژیلا خره....فقط همینو میدونم

چرا

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.