اتفاقا من برعکس فکر میکنم مامان جدیدا بیشتر بچه ها شوند دوس دارن
تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️ خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
من چند روز پیش یه جنین ناخواسته سقط کردم. ناراحت نشدم . از خودم متنفر شدم. چرا ما اینقدر بی مهر شدیم؟؟؟؟
آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
همدیگه رو بپذیرین هرجور هستن نمیتونی کی و تغییر بدی .خودتون خودتونو دوست داشته باشین .منتظر تایید دیگران نباشین حتی پدرو مادر .همه ی پدرمادرا خوب نیست همونحور که همه بچه ها خوب نیستن
خدایا شکرت برا همه اون وقتایی که گمان نمیکنی و ولی میشود .امشب از ته دلم شکرتو میگم ♥️♥️♥️
همسر منم هیچ وقت مادرش دوسش نداشت خیلی ازین قضیه رنج میبره خیلی بده خیلی که مادرت دوست نداشته باشه وقتی باهم ازدواج کردیم به شدت مهر طلب بود
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت