سلام دوستان من سال 98اسفند قرار بود عروسی بگیریم 10روز مونده به عروسی کرونا آمد وایستادیم تا مرداد 1399یه جشن خانوادگی گرفتیم فقط یه خالم بود جشن خواهر برادری آتلیه رفتیم بعد جشن گرفتیم تو خونه برای شام رفتیم رستوران.ذوستان و فامیل نبود یکی از دوستام که خیلی بهم میگفت عروسی چیه فلان و اینا من مخالف عروسی هستم و اینا امسال عقد کرد یه عقد مفصل گرفت الآنم تالار گرفته واسه اسفند عروسی بگیره مفصل. ساقدوش اینا میخواد بگیره برای آرزوی خوشبختی دارم ولی موندم چرا دروغ میگفت اگه خوشش نیومد نمیگرفت دیگه.خواهشا قضاوت نکنین حسودی میکنی و اینا. من فقط دوست داشتم عروسی خوب داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل میرود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻♀️🕳️
مگه به حرف اون نگرفتی ؟اون خواسته دلداری بده شمارو همین
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
عزیزم شما کار عاقلانه ای کردی ....دوستت داره خریت میکنه.ببخشید فرض کن شما مهمونی میگرفتی دورازجون کسی چیزیش میشد تاعمر داشتی خودتو نمیبخشیدی.این همه تو عروسیا کرونا میگیرن..واف=قعا بی فرهنگ و بی شخصیته و مطمئن باش جامعه به عنوان ی بی شعور بهش نگاه میکنه
خب وسط کرونا جور دیگه ای نمی شد عروسی گرفت کارت درست بوده. دوستتم یا میخواسته دلداری بده یا از این آدمای نفرت انگیزه که همه چیزای خوب دنیا باید مال خودش باشه.
بابا شاید شوهرش عروسی میخواست،این که تصمیم تنهایی نیست
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن